A Fővárosi Törvényszék első fokon 13 év fegyházbüntetésre ítélte a terrorcsoport vezetésével vádolt Budaházy Györgyöt, a 2006-os puccskísérlet egyik aktív résztvevőjét.- írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

Úgy folytatják: Ez az első alkalom, hogy ítélet született egy szélsőjobboldali terrorista ellen, aki robbantásokkal próbálta megfélemlíteni az akkori, baloldali kormány tagjait. A magyar jobboldal a mai ítélettel megkapta rég megérdemelt bizonyítványát, még ha a 2006-tól kezdődően erőszakos bűncselekményeket politikai alapon elkövető terrorcsoport ítéletére 10 évet kellett is várni.

A Demokratikus Koalíció üdvözli a Fővárosi Törvényszék döntését, ideje volt, hogy ítélet szülessen a szélsőjobb által elkövetett terrorcselekmények ügyében. A DK szerint az ügy rávilágít arra, hogy Magyarországon nem a háború elől menekülők, hanem az Orbán Viktor és Vona Gábor szárnyai alatt felnőtt erőszakos csoportok jelenthetnek terrorveszélyt. – zárul a közlemény, melyet Vadai Ágnes jegyez.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A fidesz elítélte a fidesz által felbújtott szélsőjobbosokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
A Vadai megint feltalálta a kommunizmust/azt mondják ,a kommunizmust vizionálni ugyanaz-mint egy fekete macskát a koromsötét szobában megtalálni/.Láttam a honvédségről lázálmait, elmondani.Olga,aki életében hallott már egy-s-mást, tátott szájjal csak nézett ki a fejéből-ennyi marhaság hallatán.És kérem ,ez a nő nem kevés pénzért, mint a Honvédelmi Minisztérium államtitkára?Nem nevetséges--Egyenesen gyászos!
solidedge
Hogy Budaházyt jogosan ítélték-e el legyen a bíróság dolga. A Rákosi és Kádár érában aki nem értett egyet a politikai rendszerrel és elítélték, politikai fogolynak nyílvánították. Ez a terrorista megnevezés kiválóan alkalmas arra, hogy országunkban egyetlen politikai foglyot sem tartsanak nyílván manapság, az orbáni "demokráciára" nem vetne jó fényt.
volvós
@Bringás: Azt tudtuk, hogy Nögyülölö vagy, de hogy ennyire !!!?
Talán a Pride-n Neked való kis buzikat jobban kedvelsz !!
Bringás
@volvós: Igen, kedvelem a buzikat! Meg van az a körr, akikkel nem azért beszélgetek, mert buzik, hanem azért, mert nagyszerű emberek!
Kár, hogy a pc terrorlegények nem értik ezt. Miért is értenék? Nekik a rombolás jutott és a magyarság felszámolása!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.