"Borkai Zsoltnak távoznia kell a Magyar Olimpiai Bizottság éléről" Borkai működésével több gond volt. Hiányos nyelvtudása nehezítette a munkát, inkább foglalkozott a győri ügyekkel, és állítólag nem jól válogatta meg kollégáit sem. Schmitt plágiumügye miatt sok kormánytag számára továbbra is kínos, de a lap forrásai szerint így sem lehet kizárni újrázását, és sportvezetőként a párton belül is elismerik. Esélyeit javíthatja, hogy Orbán szerint nemzetközi kapcsolataival segítheti a 2024-es olimpiai pályázatot. Felmerült állítólag Deutsch Tamás, az MTK elnökének neve. Hallani még Kovács "Kokó" Istvánról is, aki többször kifejezte vágyát, hogy szívesen vezetné a MOB-ot, illetve Gyulay Zsolt, a Hungaroring ZRt. vezérigazgatója neve is ott van a lehetséges utódok között.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A plagipali már a kötélre lenne esélyes ,nem sportvezetőnek!!! Minden volt már ,csak akasztott ember nem volt.!!!
dr. prédikátor
A plagipali már a kötélre lenne esélyes ,nem sportvezetőnek!!! Minden volt már ,csak akasztott ember nem volt.!!!
RonaGyuri
a témáról ma reggel ezt írtam:

Ha nem, vagy nem elég hangos a sajtó

A médiában megkezdődött a casting a MOB elnökségére

Hogy nem csak a szél fújja a haraszt, arra vannak jelek, mert Őfenesége többször jelezte elégedetlenségét Borkai-val kapcsolatban. Meg is kezdődött a találgatás az utódlásról, aminek külön pikantériát adhatna, ha belegondolnánk: választott tisztségről van szó.
A hvg.hu témában írt cikke „a lehetséges utódok között említett Schmitt Pált, Deutsch Tamást és Kovács Kokó Istvánt” értékelve beszámol az ismert csínytevéseikről.
Majd megemlíti, hogy „A háttéregyeztetések során egyre gyakrabban kerül elő Gyulay Zsolt, a Hungaroring ZRt. vezérigazgatója lehetséges elnökjelöltként. Az ő botrányaitól nem hangos a sajtó”!
Mi van??? A trafik mutyi nem volt botrány, vagy bocsánatos bűn, esetleg elévült???
A másik három együtt sem kavart fele akkora botrányt, mint ő egyedül! =))
Béla333
Jön a nagy álamférfi, a nemzet gojostolla!
Hogy miért nem tudják otthon nyugodtan élvezni a lopott pénzt?...
desert
@Béla333: Ezen jót vidultam :)
A választék csodálatos: az analfabéta, a díszzsidó és a barna nyelvű "nemfideszes". Ember legyen a talpán, aki ezek közül ki tudja választani az alkalmatlanabbat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.