Az energiaügyi miniszter találkozik a magyar miniszterelnök feleségével. Ez a címe a Bahrein-i Olaj és Gázügyi Hatóság oldalára tavaly szeptemberben kikerült hírnek – írja a 444.hu.

A képen viszont nem a magyar miniszterelnök felesége, hanem a lánya, Orbán Ráhel és férje Tiborcz István látható. A cikkben, amúgy végig feleségezik Orbán lányát.

Orbán Ráhel tárgyalt Bahreinben az olajbizniszről?

Ennél sokkal izgalmasabb, hogy miért Orbán Ráhel tárgyal Bahreinben a magyar állam és gazdaság fontos ügyeiről. Arról írnak, hogy

energetikai, konkrétan olaj és gázügyekről tárgyaltak az ottani miniszterrel és arról, hogyan tudja szorosabbra fűzni a két ország a gazdasági együttműködés szálait. A beszámoló szerint Orbán és delegációja (köztük a képen mellette ülő Tiborcz István) megköszönték a vendéglátást, és reményüket fejezték ki, hogy fenntartható üzleti kapcsolat alakul a két ország között új befektetési lehetőségekkel.

Sem Tiborcz Istvánnak sem Orbán Ráhelnek nincs hivatalos állami tisztsége, közhivatala Magyarországon, nem világos, hogy miért velük beszéli meg egy Perzsa-öböl menti arab ország minisztere, hogy mi legyen az olajüzlettel. A 444.hu kereste a miniszterelnök szóvivőjét és a kinti követséget és a külügyminisztériumot, hogy mi erre a magyarázat.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kovács Gizella
Családi válllakozás lett az ország irányítása.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@human: jav.: Felelsősség van, csak nem lesz megállapítható.
Kovács Gizella
@wagabund: Ahogy olvasom az a moskos bahreini hatóság hazudik
mondta Orbán Ráhel.
Na most mondd meg, mit merészelnek ezek ... ez kérem skandalum !
human
@Kovács Gizella: Követeljenek helyreigazítást az araboktól.
egyedül
@Kovács Gizella: Nem is értem minek vannak a Kormány tagok ha nincs tudomásuk arról hogy mi zajlik körülöttük?Itt senki nem tud semmit !!!
Kovács Gizella
@egyedül: Szíjjártó is azt nyilatkozta, " nemtom " ...
nezelodo
Az az érzésem, hogy csak a korábbi módszert követik, mert eddig mindig bevált ha lebuktak, csak simán hazudnak, ebben az ügyben is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.