Amikor kiderült, hogy Paks2 Európa legdrágább áramát termelheti majd, emiatt pedig működésképtelen lehet magyar állami támogatás nélkül, az ügyben az Európai Bizottsághoz fordultam. Kérdésemre Margrethe Vestager versenypolitikáért felelős uniós biztos adott lesújtó választ. A biztos válasza szerint a jelenleg is folyamatban lévő bizottsági vizsgálat hivatott kideríteni, hogy történt-e az ügyben tiltott állami támogatás. Ha igen, akkor válasza szerint „a tagállam kötelezhető az állami támogatásként nyújtott összeg egy részének vagy egészének visszafizettetésére”. Ez Paks 2 ügyében azt jelentené, hogy az alapjában véve is 12 milliárd euróba kerülő, drágán termelő és korszerűtlen erőmű költségei újabb súlyos milliárdokkal bővülhetnek, amelyeket természetesen szintén a magyarokkal fizettetne ki a kormány. A Demokratikus Koalíció szerint még az előtt le kell állítani a paksi bővítést, hogy a Bizottság megbünteti hazánkat az oroszokat helyzetbe hozó állami támogatás miatt! A DK...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Nem baj, majd néhány új adó, és a régiek megemelése biztosítja a további jó létet ártunknak és qrmányunknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grumpycat
@Bringás: Miért nem veszed észre fasztarisznya, hogy mindenki utál mint a szart.
Grumpycat
Gigabüntetés? Vicces. Az sehol nincs ahoz, amit a kormányunk nap-mint nap művel a néppel.
koszpeko
@Bringás: Nahát ki tudtál nyögni egy értelmes kérdő mondatot?
Bár azt kétségbe vonom,hogy tudod milyen állatról írsz.
Grumpycat
@Bringás: Fejleszthetnéd a szókincsed. Kurvára unja mindenki azt a húsz szót, amit felváltva kopizol. A faék hozzád képest szellemi erömű.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.