Az oktatási államtitkár azt kérte a nemzeti tanévnyitón, hogy a következő tanév a gyermekekről szóljon. 

Palkovics László azt is kérte, hogy ne rombolják az egymás iránti bizalmat, "az ellenségeskedésnek és az indulatoknak" ugyanis a gyermekek lesznek az elszenvedői. Az elmúlt egy évben sokan, sokszor megfeledkeztek arról, hogy mindaz, ami a köznevelésben történik, nem öncélú, hanem a gyermekekről szól. Az oktatás a legfontosabb közös ügy, mindannyiunk közös jövőjéről szól – fogalmazott az államtitkár az Érden tartott tanévnyitó ünnepségen.

Palkovics: A gyermekekről szóljon a következő tanév!

Kiemelte: új rendszerben megváltozott körülmények között indul a tanév. A keretek megvannak, meglesznek, az átalakítás pedig fokozatos, hiszen a köznevelési rendszer összetett – mutatott rá.

Czunyiné Bertalan Judit digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos hangsúlyozta: nem választás kérdése a digitalizáció, és a 21. század Magyarországán nincs olyan ember ,aki kizárhatja a digitális világot, a munkaerő-piacon elengedhetetlen a digitális képesség megléte. Kulcskérdés, hogy a gyermekek a digitális világban képesek legyenek értékek mentén "közlekedni" – rögzítette.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
milyen bizalomról hablatyol ez a féreg?már hat éve sem volt,nemhogy most.
egyvandor
Majd a palkovics nertárs megmondja miről kell és léhet beszélni. Ez olyan mintha a bíróságon a tolvaj azt javasolná hogy beszélgessenek a holnapi jó időről. a fidesz fanoknak ez tetszik.
egyvandor
@kakaósbögre: Gorbán és nertársai amint nyeregbe kerültek azonnal a nemzeti összefogásra hivatkoznak. Azelőtt meg ahol lehetett uszítottak, keresztbe tettek, feljelentettek, kivonulósdit játszottak, ...
kakaósbögre
@egyvandor: most is.egyébként a fidesz összefogása magyarul annyit jelent hogy:ti befoghatjátok a pofátokat és azt csináljátok amit mondunk.
kkalman
Hogy a gyerekekről szóljon a következő tanév, ahhoz a most a közoktatás körül sertepertélő, semmihez nem értő fidesznyikek 100 km-s körben a közelébe se férjenek.
Levendula
Palkovics olyan gyorsan és érthetetlenül beszél, hogy képtelenség megérteni, mit is akar mondani??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.