Az Együtt Orbán Viktortól, a Miniszterelnökségtől és a külügytől vár magyarázatot arra, hogy miért tárgyal Orbán Ráhel és férje Bahreinben. Emellett befolyással üzérkedés gyanúja miatt feljelentést is tesznek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na majd elkezdődik a szokásos kormányzati hazudozás, és nem érti a birkanyáj sem, hogy lett a Ráhelkéből Rühelke...
Az is lehet, hogy csak fáért mentek a sivatagba! A lopós traktort is vitték magukkal?
szép új világ
Poltnál már kész van a nyomozást megtagadó (vagy megszüntető) határozat, már csak egy feljelentés kell hozzá...
eugen4402
Nem irigylem a min.elnök urat, eddig csak a saját habonyát (habonyáját?) kellett letagadnia... Ezentúl a lányát sem ismeri? Mert a min.elnökség kifizetési listáján Ő sem szerepel... Talán a népességnyilvántartóhoz forduljanak az érdeklődők...?
bakegya
@nezelodo: emlékszel még a keszthelyi kikötésre,aztán lett belőle Balatonfenyvesen majd hogy nem HÍD GYÖRÖKRE!-minbdegy ezeknek csakkk pénz legyen a köbön...bűnszervezetben elkövetők -üzérkednek a MAGYAR ÁLLAM és ezáltal még az EU POLGÁRAINAK KÖZPÉNZÉVEL.Keress rá a fenyvesi polgármester által adott nyilatkozatokra-érdemes..TIHANY-KENESE STB...-RÉVFÜLÖP EZ MÁR MIND BE VAN VÉVE...a törökök se portyáztak raboltak le gyorsabban minket...De ha alkalmad lenne FEL ÉS ALCSUTKÁN vagy cscakkk a Gellért -hegyen körbenézni,hamar rácsodálkozhatnál ezeknek a patkány ékeknek és a strómanjaiknak a birodalmaira.A simicska lala ezekhez képest csakkk egy kis közmunkás ...
RonaGyuri
s mégha mindez igaz is lenne (mármint, hogy magán út, meg minden)a NAV-nak bőven lenne mit vizslatnia! De nem fog! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.