Ön turistaként ellátogatna a fogadó ország olajügyi hatóságához udvariassági látogatásra? Orbán Ráhel ezt tette legalább is hazánk tiszteletbeli konzuli ügynöke szerint, aki maga is látható az Orbán Ráhelt a bahreini hatóságokkal megörökítő fotókon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Persze persze... Majd úgy írnak az esetről a helyi lapok és weboldalak, hogy azt sem tudják ki járt náluk, ahol egyébként írásuk szerint tárgyaltak is.
karma1
Nana, hogy garamvolgyi, mint fideszes seggve'g ezt fogja mondani, kulonben mar holnap csomagolhatna is, es johetne haza.
Ahhoz kepest, hogy o felel a bahreinben tartozkodo minden magyarert, na meg a kulkapcsolatokert is, hogy lehet az, hogy a miniszter lanyat-vejet csak ugy osszehozza az energiaugyi miniszterrel, aztan labujjhegyen kisunnyog a targyalobol, es egy evvel kesobb van pofaja azt mondani, hogy nem tudja, hogy mirol beszeltek, mit csinaltak (talan megneztek nehany nevezetesseget?) ezen a latogatason recsolkeek...
Tessek mondani, ha mar ilyen kurva udvariasra nevelte a lanyat a csuti fenomen, akkor miert nem peldaul a turisztikai es vendeglatasert felelos miniszterhez pofatlankodtak be, vagy miert nem az oktatas- vagy egeszsegugyi miniszterhez???

miert nem mindjart inkabb az allamfohoz? Akkor meg udvariasabbnak tunnenek...

Vazze, ugy hazudtok, hogy az mar faj...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.