Garamvölgyi Balázs is látható azon a képen, amely Bahreinben készült 2015 szeptemberében, amikor Orbán Ráhel és Tiborcz István az arab országba látogattak, ahol a helyi Olaj- és Gázügyi Hatóság vezetőivel tárgyaltak energetikai kérdésekről – legalábbis ezt állítja a bahreini hatóság. Orbán Ráhel szerint ez hazugság, mert ők magánúton voltak. A miniszterelnök lánya ugyanakkor ezen kívül semmit nem közölt, így nem tudni, miért is találkoztak ők a helyi olajügyi hatóság vezetőivel, Garamvölgyi Balázs, Magyarország tiszteletbeli konzuli ügynökének a társaságában. Amikor kedden felhívtuk Garamvölgyit, akkor azt kérte, hívjuk „emberi időben”. Kérésének eleget tettünk, ezért felhívtuk később. Íme a beszélgetés:

Forrás: index.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ennek a Garamvölgyinek azonnal küldjenek egy nagy adag CAVINTONT, mert emlékezet kiesésben szenved. Mint megbízott konzul ilyen eseményt nem hiszem, hogy elfelejtett. Ne hazudozzanak a tények ellen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
"Garamvölgyi Orbán Ráhel látogatásáról: Nem emlékszem!"

Akkor milyen szellemi állapotú konzulunk van , vagy konzuljaink vannak(?) a világban?
És még ők képviselnek minket a nagyvilágban?!?!?!
Alzheimeres, beteg emberek?

Te jóságos szentszar!

Akkor mire emlékszik?
karma1
@Kovács Gizella: Ja'j de jo volt ma reggel felebrednem arra a jo hirre, hogy garamvolgyinek elmult az amneziaja, es mar emlekszik, hogy csokit ettek, kavet (!!!) ittak es az olaj felfedezeserol, gyongyhalaszokrol beszelgettek...
Nem olyan hulye am ez a ruhelke, Svajcba kimegy 15 millaert rantast keverni, Bahreinbe meg kimegy az energiaugyi miniszterrel gyongyhalaszokrol beszelgetni, mikozben majszolja a Tibit,,, Hiaba , elni tudni kell, ha mar az embernek sajat laba van..
(Megjegyzem: a keleti orszagokban kavet csak a BUNKO europaiak isznak, ott mindenki TEAZIK, amit paranyi uvegpoharbol isznak, olyan meregeros...Szoval meg ennyiben sem tudta kovetni a hazigazdat, mert ok bizony ezt isszak...
Kovács Gizella
@karma1: Azóta a Szíjjártó is alkalmi amnéziába szenved
karma1
@Szókrakész: Igen, sajnos, tiborcz csokirol meg nem hallottam...:o))) Milyen erdekes, egy kurva szoval sem emlitik sehol sem a kinott erettsegizos oltonyeben foszolgo ferjet...:o)))
Szókrakész
"Garamvölgyi Orbán Ráhel látogatásáról: Nem emlékszem!"

A bíróságon nehogy ezt mond majd, mert akkor a mentális állapotodat is vizsgálni fogják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.