Idén szeptembertől ismét emelkedik a pedagógusok bére, ezzel kívánta a kormány kifejezni megbecsülését a pedagógusok iránt – ezt bírta mondani Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára egy csurgói tanévnyitón.

Rétvári Bence az MTI-nek a tanévnyitó után elmondta: a pedagógus béremelések pozitív hatása már a felsőoktatási jelentkezésekben is megnyilvánul. A 18 évesen pedagógus pályát választók aránya nagymértékben nőtt, amióta a kormány bevezette a pedagógus életpályát és a Klebelsberg képzési ösztöndíjat.

Az államtitkár szerint idén "tovább csökkentek" a családok iskoláztatással összefüggő terhei.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nagy Mária
Tényleg király, évente pár ezer forintonként csöpögtetik a négy éve beígért béremelést, az akkori minimálbérhez alakítva. De minél többször lehet ezt bejelenteni, annál inkább azt hiszi a köznép, hogy ez újabb béremelés. A 2017- s utolsó részletről, amely kötelezően járna, pedig eldöntötték az lesz a minőségi munkáért járó emelés. Tudnak ezek számolni, csak én matekos létemre vagyok hülye, amiért nem értem. :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Rohadt, hazug fidesz bérenc! Még hogy dőzsölnek, meg az iskolakezdés könnyebb, a fenét! Mind a kettő hazugság! Az egyik szomszédom pedagógus, és a családból tudom, milyen költséges az iskolakezdés, ráadásul óriási káosz is van. Ez a gerinctelen bence már megint hazudott, de jó nagyot!
Bringás
Figyelem!
Ma jelentettem fel egy mélyszegény családot, mert nincs WC és szennyvíz akna! Fokozott fertőzés veszély, ez kiskorú veszélyeztetése!
Kérem a pedagógusokat, ha ismerik a körülményeket, járjanak el!
Embertelen körülmények között ne neveljenek (sic) gyereket!
Rózsika Hatházi
@Bringás: Gratulálok! Feljelentettél egy mélyszegény családot. Ahelyett, hogy segítettél volna nekik. Mondjuk, egy kiló kenyérrel, vagy pár ezer forinttal. Büszke lehetsz magadra! Erre van eszed, de arra már nincs, hogy a szemedet tüzes kötőtűvel szurkáljad! Szégyelld magad
Bringás
@Rózsika Hatházi: Én tettem azért, hogy a gyerekeket emeljék ki az embertelen körülmények közül, amit a felelőtlen szülők teremtettek!
A gyámhivatal megköszönte a bejelentést és ma fog intézkedni!
Valószínűleg ideiglenesen nevelőszülőkhöz kerülnek, amíg mélyigénytelenék nem rendezik a fertőzésveszélyes állapotot!
Eszembe nem jut lumpenéknek egy forintot is adni, mert elisszák, elcigizik!
kukac50
Ami pénzt a kis klikkekre költenek azt költsék az iskolákra! Mi a Jó istennek kell ennyi vezetőszerv akik csak az adófizetők pénzén élősködnek.
Nagy Mária
@kukac50: A jó pénz csak sok kézen-közön tud jól eltűnni. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.