Valaki rendszeresen belenéz Juhász Péter levelezéseibe – legalábbis az Együtt alelnöke ezt jelentette be Facebook-oldalán

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ki evett a tányéromból?
Ki ivott a poharamból?
Ki aludt a lámpa...

Naponta a jelszó megváltoztatása nem kerül
olyan nagy munkába, de megéri !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@karma1: Az etikus hacker képzést nem tartom hülyeségnek. Persze ez is olyan fegyver amit lehet önvédelemre és támadásra is használni.
karma1
@human: Te is tudod, hogy azok az informatikusok, programszerkesztok, akik szinte ejjel-nappal a computerukkel vannak elfoglalva, mert azzal dolgoznak, legalabb 80 %-ban kepesek arra, hogy feltorjenek databazisokat, de persze ezzel a tudassal nem elnek - vagy csak nagyon kevesek ebbol a korbol.

Az igazi durva feltoreseket sokszor tizeneves unatkozo kolkok csinaljak, mert ok is ismerik az internet es a szamitogep rejtelmeit.

Ha abbol indulok ki - ne haragudj, csak a festett szoke fejemmel - , hogy arrol beszelunk, hogy "feltorunk" egy programot, akkor masvalakinek a szemelyisegi jogaiba, bizalmas adataiba akarunk eroszakkal behatolni.

Persze, gondolom, Te arra gondolsz, hogyha valahol megserul egy program, ami fontos, akkor lehet szukseg egy olyan valakire, aki megprobal bejutni a programba annak tonkretetele nelkul, es persze nem visszaelve az ott talalt adatokkal.

De ha segitenel abban, hogy elmondod, mit csinal egy etikus hacker, az jo lenne, mert nem szeretnek hulyen meghalni...Koszi...:o)))
Bringás
Na akkor most megtudták, hol szerzi be a füvet!
Hellcat
@karma1: Az etikus hekkelés egyébként nem rossz dolog...ez viszont nem etikus hekkelés ez simán a fidesz kémkedése.
szaboria1
Petike már rég tudott, hogy a TEK már kapott erre felhatalmazást.
solidedge
Úgy mint régen. Most viszont nem kell sunyin leskelődni a megfigyelt személy után az utcasarkokon, hanem kényelmes székben ülve egy számítógép előtt figyelik arc nélküli emberek. És most az ÁVÓ helyett a TEK fog jönni éjjel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.