Orbán Viktor vagyoni helyzetét firtatták kedden Nyíregyházán az Együtt politikusai, sorukban a párt elnökével, Szigetvári Viktorral és Lövei Csaba önkormányzati képviselővel, amikor rendőrök jelentek meg, és igazoltatták a képviselőt.

"Azt kifogásolták, hogy bár kampányidőszak van, de ez a transzparens nincs összhangban az október 2-i népszavazás tárgyával, ezért kaptak bejelentést. Engem mint rendezőt igazoltattak, közölték, hogy erről az intézkedésről jelentés készül, és majd értesítenek, lesz-e eljárás"

- mesélte az Indexnek Lövei.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
herczeg0210
@Bringás: Szeretem ha valaki olyan bátor, hogy még magát sem vállalja.
Borsodi
Megérdemeljük ha tűrjük,de mi jöhet ezután Orbán lesz Áder helyett, Lázár Orbán helyett? Magyarország Káosz ország lesz.mi meg a menekültek.
volvós
Az országgyülési képviselöknek, pártelnököknek MENTELMI joguk van,
igy a helyszinre érkezö rendör csak tiszteleghet és jelenthet...
Jaaaaa, JOGÀLLAMBAN !! :-)
kukac50
Orbánné Mészáros Lőrinc nevén levő ingó és ingatlan 75%-a! Tuti!
Yoda69
@kukac50: @volvós: penztaros lorinc vagyontalan. Mielott orban megtette volna bio-penztarcava 5 millio forintos veszteseget termelt evente doglodo vallakozasaval gazszerelokent.
Minden vagyon amit kezel az orbane, es az orban csalade. Ugyanugy, mint ahogy csaucseszku is szetlopta romaniat, es a vagyont felosztotta a csaladtagok kozott. Csaut es feleseget falhoz allitottak, es lelottek mint egy tetves kutyat. Ugyanez var orbanra is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.