Meglepte a politikával foglalkozó közvéleményt, hogy a mai napon lemondott Kerék-Bárczy Szabolcs, a DK elnökségi tagja.

A Propeller megtudta a váratlan távozás okait: Kerék-Bárczy az utóbbi időben tett nyilatkozataival többeknek okozott emberi és politikai csalódást, ezért a párt mai elnökségi ülésen a DK elnökségi tagjai kérték fel a távozásra.

Vélhetően az utolsó csepp lehetett a pohárban Kerék-Bárczynak a 168 óra mai számában megjelent cikke, amelyben gyakorlatilag megélhetési politikusoknak titulálta a sajátjait, akik nem is akarnak igazán győzni 2018-ban.

Egy DK-s forrásunk szerint Kerék-Bárczy bár felrázni szerette volna a pártját a cikkével, lehet, hogy ezt nem a népszavazási kampány közepén, és nem összeesküvés-elméletekkel, inszinuációkkal volt a legszerencsésebb megtennie.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiscsillag66
Sajnálom, hogy kitették. Annyiban érthető, hogy az ember ne piszkítson bele abba a tányérba, amelyből eszik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
laja70
@Béla333: Nem annak az embere, de volt rá számtalan példa, hogy az lett! Gondolkodj egy keveset!
kiscsillag66
@Szókrakész: Eddig még normális emberek voltak/vannak. Igaz, hogy akkor még nem bírálta őket senki.
kiscsillag66
@Nil: Igazad van, csak rossz az időzítés. Sajnálom, mert intelligens és okos dolgokat mond.
Nil
@kiscsillag66: Szerintem remélte hogy még a választások előtt tud hatni a politikus társaira és az emberekre is - ezzel én is gy vagyok október 2.-ig
A változás, a hibák beismerésének a megfelelő ideje a most. Minél előbb, annál jobb Persze lehet gyűjtögetni a szennyest, de bebüdösödik.
kkalman
@Béla333: tegnap, 15:08 Nem csak a DK, de az egész ellenzéknek nevezett csoportosulás megkapta a magáét. Legfőképp persze a DK, és benne Gyurcsány, akinek ugyanolyan diktátori hajlamai vannak, mint az Orbánnak.
kiscsillag66
@Nil: Nem hat rájuk, sajnos. Nem tudom, miért ilyen öntörvényűek. Nem tudnak összefogni. Lehet, hogy hiba volt a 168 órában megjelent írása, de ezért megválni tőle nagyon nagy hülyeség Kerék-Bárczytól megválni! Leülhetnének és megbeszélnék a dolgokat, felnőttek módjára, de úgy látom, nem jön össze. Az összefogást megtanulhatták volna a fidesztől, mást nem, de az összefogást igen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.