A rablóprivatizációban való részvétele miatt a miniszterelnök megvonta bizalmát Matolcsy Györgytől. 1990-ben a miniszterelnököt Antall Józsefnek hívták. A hétvégén posztolta Schiffer András a parlament 1990. október 30-i ülésének jegyzőkönyvének részletét. A kisgazda színekben politizáló Oláh Sándor ebben azt kifogásolta, hogy a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára – aki egyben a Gazdaságpolitikai Titkárság vezetője és a Gazdasági Kabinet titkára és Antall tanácsadója is volt, államtitkári minőségében pedig épp a privatizációs ügyekért felelt – 30 ezer forintért kapott 3+5 év igazgatótanácsi tagságot egy 120 milliós vagyonú, 90 üzletet tulajdonló vendéglátóipari részvénytársaságban.

Forrás: reflektor.hu
Feltöltő: nemkati
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ha kirúgják az ajtón, visszamászik az ablakon.
Egy Simicskával, L.Simonnal már kevesebb van, mostmár egy Matolcsyval, Lázárral, Rogánnal, Szíjjártóval, Pintérrel, Farkasflóriánnal, Semjénnel, Kövérrel, rezsiszilárddal, Mengyivel, de főleg egy 0rbánnal legyen már kevesebb!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@I.raptor: Sajnos úgy látszik golyóálló!!!-:)))
bencemacska
Szerintem olyan mint a macska, mindig talpra esik!!!
Most - Simicska helyett/után - ő OV FŐTANÁCSADÓJA !
Antall elfelejtette szellemi végrendeletében megírni "utódjának", kiktől óvakodjon? Az a fránya feledékenység!!!
eugen4402
...és én balga lélek, erre az Antallra mondtam anno, hogy több kárt okozott a nemzetnek, mint Batu és Dzsingisz (kánkán)...Akik ma hatalomban tartják, a balatonszemesi Fasorban sincsenek... :-)))
Yoda69
@karma1: Az nem lesz amig orban ott van ahol

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.