Egy fontos, sokakat érdeklő kérdésre nem adott választ Orbán Viktor. Szabó Szabolcs , Együtt országgyűlési képviselője írásban kérdezte a miniszterelnököt, 

hogy milyen vagyoni, illetve gazdasági kapcsolatban áll Mészáros Lőrinccel.

Válasz nem érkezett, a törvényes, 15 napos határidő péntek délután lejárt. Az Együtt felszólítja a miniszterelnököt, hogy tegyen eleget törvényi kötelezettségének.

„Kezdtük azt megunni, hogy Mészáros Lőrincről eléggé úgy tűnik, mint hogyha Orbán Viktor strómanjaként működne, hiszen egy egyszerű gázszerelőből egyszer csak egy sokmilliárdos vagyonnal és éves jövedelemmel rendelkező vállalkozó lett. Szeretnénk, hogyha egyszer most már nyíltan nyilatkozna erről Orbán Viktor, hogy akkor egészen pontosan hogyan is működik ez a rendszer. De hát letelt a határidő és azt látjuk, nem válaszol, sunnyog, nem is értjük, ezt hogy gondolja, hogy a törvényeket ilyen szinten sem tartja be Orbán Viktor és csapata”

– mondta Szabó Szabolcs.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Veleda: Írod:
"Miből gondolta Szabó Szabolcs, hogy Orbán válaszolni fog neki?"

Szabó, a kis naiv azt gondolta, orbánra is vonatkoznak a saját maga alkotta törvényei :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Fészbukos agyhalott idióta!!!
,,András József Fazekas · Budapest!!!
Szerinted melyik törvény az ami leírja, hogy az ország első számú vezetőjének trollkodásra, nyilvánvaló provokációkra írásban válaszolnia kéne?"

Még egy ilyen sötét, semmit nem értő, mellébeszélő, seggnyaló ökröt nem hordott a föld a hátán. Ez a segg hülye kérdés mindent elmond az ország súlyosan reménytelen helyzetéről.
eugen4402
@Kovács Gizella: :-)))))... Besza..tam! még mindig röhögö...:-))))
Kovács Gizella
@eugen4402: Az a csoda, hogy nem szakadt rá a mennyezet :-)
Törölt felhasználó
Biztos jól megbűntette Kővér fajtárs érte, talán még ki is tiltotta a parlamentből..:)
evacica
Ki az aki azt gondolta, hogy Orbán válaszol ilyen kérdése, pláne igazat,? Mindenki tudja a kapcsolatot, hogy ezer szállal kötődik az Orbán vagyon a Mészáros vagyonnal, még ha az a kedves nej nevén van is, és a jövőben szerzettek is idővel az ő nevére kerülnek, vagy valamelyik más családtagéra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.