Orbán Viktor túlságosan elfoglalt ember, éppen Magyarországot, Európát és az Univerzumot menti, valamint védi meg a mindenhonnan támadó ellenségtől. Nem ér rá olyan pitiáner ügyekkel foglalkozni, mint a saját vagyonosodása. Meg egyébként is, kinek mi köze van hozzá? Azt már tudjuk, hogy ő soha nem volt vagyonos ember, most sem az és soha nem is lesz. Mindenki más ugyan veszettül gazdagodik körülötte. A mangalicatenyésztő­gázszerelő­napi szinten uniós pénzekben fürdő szomszédja, a szomszéd felesége, gyerekei, jövendő veje éppen úgy, mint a saját felesége, szülei, gyereke, veje, valamint Nárcisz kutyája. De mindehhez a miniszterek elnökének az égvilágon semmi köze nincsen, ez csak a vakszerencse és a Jóisten együttes erőfeszítésének köszönhető

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moareka
A pökhendi nagyúr tesz arra, mit gondolnak az "alattvalók", akkor fog meglepődni, ha a nép egyszer megunja és ki megy az utcára...csak hogy a nép nem igazán áll fel a fotelből, mert évtizedeken keresztül azt csináltak vele, amit akartak...s ez a pökhendi tolvaj ezt nagyon jól tudja,de nem csak ő, hanem a lánya, veje, apja, haverja,...s mindenki aki a bűvkörében van...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Mit képzeltek az alattvalók...? Ők nem tényezők, semmit se várjanak, miféle válaszra várnak? Sokféle butuska szóbeszéd járja mostanában, kész röhej:
Hogy a Nárcisz- kutya (foglalkozása: őrző-védő kuvasz) nevére írattak egy 64 szobás kastélyt, és szülinapjára kapott egy vadiúj Aston Martint. Egyszer régen egy Incitatus-nevű lovat márványistállóba telepítették, abrakjába aranyport kevertek, és kinevezték konzullá...Caligula is elmúlott, Incitatus lehet, hogy nem is létezett. Közhangulat viszont tagadhatatlanul létezik...
namihami
És a legszomorúbb a dologban az, hogy mi, balga alattvalók be is kapjuk.
Ha nem így lenne és lenne annyi kurázsi bennünk, gyávákban, akkor legalább leharapnánk neki.
De sajnos, erre senki (én se) próbál, készül, mer vetemedni. Ezért maradunk a helótasorsban.
Félő, hogy a 2018-as választás is le van zsírozva, már csak az állami emberek és egyéb közreműködők hathatós ""besegítése"" által is. Majdnem választási csalást írtam. Szerencsére még időben a kezemre ütöttem.
eugen4402
@namihami: Azt a műtéti beavatkozást próbáld nyélbe ütni a Nárcisszal. Ha szép kerek összeget tűzöl ki sikerdíjként, biztosan "ráharap"... Nem csak átvitt értelemben! :-)))
prime777
A fideszt soha nem is érdekelték az emberek.
Kivéve azok, akik rájuk szavaznak - tehát azok, akik őket "szupergazdaggá" tehetik.
Aki nem fideszes az egy alávaló szar magyar, egy felakasztani való eltaposni való féreg,egy lenézendő senki a szemükben.
Márai nagyon jól írt erről.
Az igazi fideszes mag,és az orbánisták pontosan így gondolkodnak.
A most visszatérő verőcétől lehetett ezt a legjobban érezni,és tapasztalni.
Mit is lehet az ilyen, számomra nem is "emberektől" várni?
Nem sok jót.
Szóval ebben semmi újdonság nincsen.
JAJMÁR
A hallgatás - beismerés. A hülyéjeinek így tetszik.
@oncogito: 11:52 Telitalálat!
Nil
@Béla333: SAjnos igazad van. És az mszp most is erre játszik.
Mostanában keresek egy nyugis normális helyet itthon ahol lehet élni. Vannak falvak ahol nincs pártpolitika. Persze nehézségeik biztos vannak, de nyugi van.
Ahogy megtalálom a számomra ideális helyet - költözöm

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.