Drámai videó került fel ma a DK elnökének Facebook-oldalára. A videóban Orbán Viktortól, Kövér Lászlótól, Kovács Zoltántól és Lázár Jánostól származó idézetekkel támasztják alá, hogy a Fidesz-kormány ki akarja léptetni Magyarországot az Európai Unióból.

Október másodikán tedd érvénytelenné az EU-ellenes álnépszavazást! A távolmaradás is szavazat. Maradj otthon, maradj Európában!

- hangzik el a sommázat Gyurcsány videójában.

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
A magyarok többségét sikerült fellelkesíteni az első világháborús részvételre, a második világháborús részvételre, gondolkodás nélkül jelentgették fel egymást a nemzeti érzelem jegyében, juttattak zsidókat haláltáborokba vallásos fanatikusként, majd éljenezték sztálinelvtársat, rákosielvtársat, imperialistáztak, majd komcsiztak, cigányoztak, buziztak, zsidóztak ... gyurcsányoznak és jól csengő nemzethy maszlagért követik Gorbánt a térdre csuhásokon át az idegen gyűlölet propagandáját is benyalva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@nemfideszes: Örülök, hogy legalább Te képben vagy. A hozzászólásod alapján viszont kitetszik, hogy ért némi sérelem már ezen a vonalon.
nemfideszes
@Eriksson: Személyes sérelem nem igen. Bár 2010 és 2012 között az elmaradó beruházások miatt jelentősen csökkentek a bevételeim, minek után a fidesz a gazdasági hatalom átvétele érdekében szándékosan "befékezte" a gazdaságot, hogy az egyes területeken több évtizede működő szakcégeket csődbe juttatva szerezhessen piacokat saját cégeinek. Vagy a csőd közelébe jutott cégeket aztán fillérekért vásárolhassa fel. És persze a rezsicsökkentésen is sokat buktam, mivel ennek köszönhetően a villamos iparban is sorra maradtak el a beruházások, fejlesztések. Bár 2013-tól ismét öntik a pénzt a gazdaságba, persze kizárólag csak a saját cégeiken keresztül. De ami sokkal jobban aggaszt az az hogy mi lesz azután hogy elzáródnak az EU-s csapok. Ugyanis amire a korábbi kommentjeimben is próbáltam utalni Magyarország önerőből nem lesz képes megfinanszírozni több tíz, vagy akár száz milliárdos ipari beruházásokat, mivel az ehhez szükséges pénzeket sem a kisvasút, sem a várkert bazár de még csak a TAO pénzekből épült stadionok sem lesznek képesek kitermelni. Még a saját fenntartásuk összegét sem, nemhogy újabb beruházások pénzügyi alapját. Ez van, sajnos. Na megyek mert vár a család és a vacsi, úgyhogy jó éjszakát!
Eriksson
@nemfideszes: Ehhez nem tudok mit szólni, mert az én hajóm jóval a fidesz regnálás előtt futott zátonyra, egy jóval előbbi gazdaságpolitika eredményeképpen.
Jó éjszakát Neked is.
Yoda69
@nemfideszes: Kerded: "De ami sokkal jobban aggaszt az az hogy mi lesz azután hogy elzáródnak az EU-s csapok."

Nos a valasz dramaian egyszeru. orban kilepteti az orszagot az EU-bol. Ez a szavazas is ennek az elokeszitese.
Hogy miert teszi:
1. orban gazdasagilag fuggetlen, tehat vesztenivaloja nincs. Offshore cegekbe mentett szazmilliardjaival tobb generecion at is elvegetalhat az orban familia.
2. politikailag nagyban fugg az Uniotol. Egy esetleges bukas utan a szmonkeres sem maradna el. Viszont ha kilepunk, es a putyini regiokhoz csatlakozunk, akkor orban orokre a hatalomban maradhat, es az elszamoltatastol sem kell felnie.

Akinek ezekutan sem tiszta mi a tetje az oktoberi szavazasnak, az vagy birka, vagy hulye, de az is lehet hogy mindketto :)
kopacsijanos
Csak azok tudhatják ezt akik tényleg ki akarnak lépni az euból!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.