Kétszer annyi állami vezetőt tartanak el az adófizetők, mint hat éve – számolta ki a Blikk.

Minden eddigi rekordot megdöntött az állami vezetők száma az Emmiben létrehozandó új intézmény, a keresztényüldözés elleni helyettes államtitkárság létrehozásával.

Az csak később derül ki, hogy az új helyettes államtitkárságban hány főosztályt és hány alosztályt hoznak létre, hány munkatárs foglalkozik majd a keresztények üldöztetésével. Az Emmi a lapnak annyit mondott, hogy Orbán Viktor miniszterelnök és Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter augusztusi vatikáni látogatásán dőlt el, hogy létrehoznak egy ilyen intézményt. Az új helyettes államtitkár egy tapasztalt diplomata, Török Tamás lesz.

Hiába harcol a bürokráciával a kormány, és készül ennek a háborúnak a jegyében kirúgásokra, a számok mást mutatnak. Jelenleg 270 állami vezető van, tízzel több, mint az év elején. A legtöbb – 56 – állami vezető a bürokratikus rendszer leépítésén munkálkodó Miniszterelnökségnél van. A Blikk számításai szerint az állami fejesek fizetésére 2,5 milliárd forint megy el évente.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Hazug gecik - orbannak valasztasi programja volt a vizfej leepitese.
A birkak pedig begetnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
oncogito
...és hány keresztényt fognak megmenteni?
eugen4402
@oncogito: Tegnap a gabona- és konzervkészleteket eltüntető "keresztény" illuzionistákat mentették meg... Este nyolcig kiderül, hogy ma éppen melyik "keresztény" hívőtárs szorul mentőövre...Naponta akad kb. 30 fuldokló. :-(((
oncogito
@eugen4402: - naja, talán nem is lesz elég az államtitkárság létszáma, meglehet, meg kellene duplázni, nem?
eugen4402
@oncogito: Talán az egész Mentőszervezet feladatát felvállalhatnák, mert egyre több a potenciális áldozat, aki mentésre szorul. Az se baj, ha az orvosdoktorok Manchesterben praktizálnak, itt inkább jogi doktorokra van szükség. ...ja, és sok mosószerre...
vonotok
@telegdilaci: Annyí pénzt én nem bíznék rájuk.
justhpeter
Komoly kereszténymentés lesz itt kérem. A földbuta Semjén megmenti Rubovszky bácsit, a csicska Rétvári pedig Harrachot fogja felkarolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.