A Jobbik pert indított Arató Gergely, a DK foglalkoztatáspolitikusa ellen, mert azt mondta egy interjúban, hogy a szélsőjobboldali párt „a politikai ellenfeleit a Dunába és gázkamrába akarja küldeni”. A bíróság a felülvizsgálati eljárásban a DK-nak adott igazat – olvasható a DK közleményében.

A bíróság indoklása a Kúria azon döntésére hivatkozott, amely szerint a Jobbikot igenis lehet szélsőjobboldali pártnak nevezni, ezért nincs miért felelősségre vonni egy politikust, ha az – élve a véleménynyilvánítás szabadságával – elmondja, hogy miről is ismerszenek meg a szélsőjobboldali pártok, valamint mire szokták használni a közhatalmat.

A DK szerint, a már elítélt terroristával is rendelkező Jobbiknak tehát hivatalos papírja van arról, hogy alkalom adtán a Dunába és gázkamrába küldené politikai ellenfeleit.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
MOst már csak oda kellene eljutnia a derék Kuriának, hogy ezekben a kérdésekben sem külnöbözik Orbán a Jobbiktól, sőt ezekben is próbál beelőzni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vonotok
Hát Zázrivecz Gábor ez nagyon el b...k.
Bringás
A liberálisok a Dunába és a gázkamrába küldenék politikai ellenfeleiket!

Jó kimondani az igazat! Most már lehet is!
prime777
@Bringás: Pont neked való videó lesz ez.
Rólad is szól,te is benne vagy ebben.
www.youtube.com/watch?v=16YQVU2X9jU
Desischado
Engem ez nem lep meg, régóta tudom, kik ők. El kell takarítani őket is! Mert isten ne adja, hogy hatalomra jutnak, akkor tényleg végünk lesz!
pistapapa
@RonaGyuri: Remélem,hogy annyit azért tud erről az országról,hogy a neve; MAGYARORSZÁG.Mint a neve is mutatja,a magyar nép,nemzet hazája. Az,hogy az évszázadok folyamán tucatnyi nemzet tagjait-köztük a zsidót és a cigányt- befogadták,emberi nagyságuk ékes bizonyítéka. Ma ez a két említett kisebbség gyilkolja a nemzetet.
bence
Ez még a tanító mesterénél is hülyébb ! Na mentsen tőle a mindenható !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.