A Magyar Munkáspárt arra biztatja a választópolgárokat, hogy vegyenek részt és szavazzanak nemmel az október 2-ai népszavazáson.

Thürmer Gyula pártelnök csütörtökön Kaposváron, Somogy megyei kampánynyitójukon azt mondta: támogatják a kormány által kezdeményezett kvótareferendumot és azon az állásponton vannak, hogy ne jöjjenek migránsok Magyarországra.

"Szolidárisak vagyunk az ide érkezőkkel, a családokkal, a szerencsétlenekkel, mert tudjuk, ők a háború áldozatai és jobb életre vágynak, de segíteni rajtuk csak úgy tudunk, ha rábírjuk az Európai Unió vezetőit, állítsák le a háborút Szíriában és ott oldják meg a problémát, ahol az keletkezett" – fogalmazott.

A politikus úgy vélte: munka- és életlehetőségeket kell teremteni az érintett közel-keleti országokban, ha ez megtörténik, akkor nem fognak emberek milliói Európába jönni.

Hozzátette, van elég problémánk e nélkül is: a magyar gazdaság épphogy csak elindult a fejlődés útján, ha Európába a migránsokkal olcsó munkaerő jön, akkor még alacsonyabbak lesznek a bérek, kevesebbet fognak keresni a magyar, a lengyel, a cseh, s általában az európai munkások.

Szerinte Magyarországon rendezni szükséges a roma lakosság problémáit, stabillá tenni az ország fejlődését, erre, s nem a migránsok befogadására kell a pénzt költeni, erőket koncentrálni.

Az októberi népszavazásnak van értéke, mert az eredménye támogatást adhat a kormánynak az unió bürokratái ellen folytatott küzdelméhez, és támogatást adhat a visegrádi országoknak hasonló népszavazások megtartásához – hangoztatta.

Thürmer Gyula a kampánynyitón bemutatta a Magyar Munkáspártnak a Somogy megyei Jákón és Somogyaszalón vasárnap tartandó időközi önkormányzati választáson induló polgármester- és képviselőjelöltjeit.

Az Országgyűlés május 10-én rendelte el a kötelező betelepítési kvótáról szóló, a kormány által kezdeményezett népszavazást, amelyet Áder János köztársasági elnök október 2-ára írt ki. A kérdés úgy szól: "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@Bringás: te szerencsétlen majom!!!Egy szál ondónak amiből fogantál több esze van mint neked!!!Hülye vagy fiam, leülhetsz!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
@1magyar: a magyar többségének!!! érdeke, hogy ez a geci banda önszántából elhúzzon, de ha nem megy nekik, lesznek akik majd segítenek
Hofipisti
Összenő, ami összetartozik! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! Hajrá FIDESZ! Hajrá kommunisták!
kkalman
Thürmer elvtárs tudja vajon, hogy hány "migráns" érkezett már hazánkba a letelepedési kötvénnyel?
Desischado
Engem az érdekelne, mivel vették meg orbánék, hogy eldobta a gerincét?
kiscsillag66
Hurrrrááá! Megvan a koalíciós partner!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.