A budapesti Blaha Lujza térről és a Bartók Béla útról nagyon gyorsan eltűntek a Kétfarkú Kutya Párt plakátjai – írja a 444.hu.

Kovács Gergely, a párt elnöke azt mondta, hogy eddig ketten jelentkeztek azzal, hogy beszéltek a plakátokat tépkedő emberekkel, akik azt mondták nekik, hogy közmunkásként, az önkormányzat megbízásából tépkednek.

A Facebookra az alábbi posztot tolták ki kétfarkúék:

Hali, kéne segítség, hogy valahogy leállítsuk az önkormányzatokat, mert leszedetik a plakátainkat. Plakátot leszedni, főleg közpénzből leszedetni, kampányidőszakban eléggé tilos. A Blaháról 2 nap alatt ennek ellenére leszedték, 6kerben, 11ben ugyanez. Kéne nekünk videófelvétel erről a dologról, szóval van valakinek Blahára néző ablaka, ahol elhelyezhetnénk egy kamerát? [email protected] írjatok légyszi.

Illetve ha láttok ilyen esetet, akkor légyszi fotózzátok vagy inkább videózzátok le és küldjétek el nekünk.

A 444 szerint az állhat a plakáttépkedés mögött, hogy elvben csak parlamenti pártoknak van joga Magyarországon kampányolni. Ugyanakkor a kormány is kampányolt e választáson kampányidőszakon kívül, csak azt ők társadalmi célú hirdetésnek nevezték. Nem kizárt, hogy a Kétfarkú Kutya Párt kampánya is társadalmi célú hirdetés.

A VI. kerülettől konkrétan megkérdezték, hogy a hivatal adott-e utasítást a Kétfarkú plakátjainak eltávolítására, erre vonatkozóan a következő nyilatkozat érkezett válaszul:

„Terézváros polgármestere nemcsak a Facebookon terjedő bejegyzés állítását, de még annak feltételezését is a leghatározottabban visszautasítja, hogy bárkit a törvények megsértésére kérne vagy utasítana."

Illetve:

„A Facebookon megjelent esettel kapcsolatban a Terézváros jegyzője intézkedett, kérve a közterület-felügyeletet, hogy a felügyelők fokozottan figyeljenek a népszavazási kampányban kifüggesztett plakátokra."

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grumpycat
Nem fotózni, tépkedni a tépkedők farkát.
Ennyi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@wpym: 19:14 Nem is kell, sőt senki nem is szeretné. Csak ők megértették azt, amit te a jelek szerint nem.
Perwool
@magyarbakancs: Még soha nem sikerült egy libsiző véleményét se megtudni Orbán liberális múltjáról. Meg a komcsiról sem. A jelenéről is csak "libsibolsihazaárulózás" szintjén. Csak jövője van. Fényes jövője. Mint Rákosi elvtársnak.Orbán aktív kommunista, majd liberális volt, mindenből egy kicsi.Ma nálunk mindenki hazaáruló, aki nem csápol 2 kézzel a kormánynak.Amúgy mi az a hazaárulás? Gondolok itt arra, hogy pár éve még az oroszokkal való cimborálás, vagy az állami földek eladása, Paks2 is az volt. Ma meg nemzeti érdek...Orbán szent! Sose volt KISZ vezér.Sose volt besúgó.Sose volt Soros ösztöndíjas.Sose volt liberális pártvezér.Sose volt a Liberális Internacionálé alelnöke (8 éven át.)Sose baszogatta a KDNP-s képviselőtársait azzal a szöveggel, hogy "csuhások térdre, imához".Szerintük Orbán egy keresztény isten, aki köztünk járkál és megváltja a világot. Miután kinőtte a bolsevizmust, ateizmust és liberalizmust, keresztény lett. Átlagon felüli keresztény, hisz reformátusként kezdte, aztán egy szép nap katolikusra váltott.Tehát most épp római katolikus, de figyelve moszkvai ténykedését, közeledik az ortodox időszaka is. Vajon mire gondolják megoldásnak a szokásos haza árul​l​ózás és a libsibolsizást. Ugyanis csak kb. annyira értelmes, mint mikor valaki a duda nyomkodásától reméli a dugó megszűnését.
magyarbakancs
@Perwool: Osztom véleményedet.
Volt régi munkatársam,főnökeim akkora nyelvcsapással nyalogatta a veres csillagot ,hogy sebes lett a nyelvük.
Rendszerváltás után meg kikötöttek az MDF- ben ,majd a Fideszben.
Ennyit ezekről a Nemzeti érzelmeket kántáló népségről.
Grumpycat
@magyarbakancs: Érdekes állatfajták vannak errefelé. A tépkedéstől van erekciójuk. Sose legyen nagyobb élményük az életben. Feltételezem eddig sem volt. Jó szórakozást birkák.
magyarbakancs
@Grumpycat: "A tépkedéstől van erekciójuk"
Elnézésedet kérem én ez a ballipcsizésre értettem.
Mert kedves jobb oldali honfitársaim igen gyakori szó használata a Ballipcsizés, hazaárulás, bitang szó használata.
Erre értettem a magömlést.
Grumpycat
Jogos, ok. De a felsorolt szavakat oktatják a bérkommentelő tanfolyamokon is. Ezt onnan tudni, hogy pár kommentelő ugyanazokat a szabvány paneleket ismételgetik, anélkül, hogy tudnák/értenék az értelmét. Hidd el, attól durranak el, hogy egymás faszságait olvasgatják. Bár a primitív gondolatmenetüket megvizsgálva, ezen az oldalon max ketten lehetnek, több nick-el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.