Katonai rendészek fékeztek meg egy késsel hadonászó férfit a budai Várban, a Mátyás-templom mellett csütörtök délután – tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium (HM) az MTI-t.

A közlemény szerint a Magyar Honvédség Katonai Rendészeti Központ járőröző rendészeit a járókelők értesítették. A katonai rendészek a férfit lefogták, elvették a kését és értesítették a rendőrséget, majd a férfit további intézkedésre átadták a hatóságoknak.

A Magyar Honvédség tavaly ősz óta van jelen fokozott mértékben katonai rendész járőrökkel az ország különböző közterületein. Már több alkalommal léptek közbe az állampolgárok védelmében – írta a HM.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nesze neked hiteles ujsagiras, meg tenykozles...
Mi volt a tamado neve, (akarcsak a keresztneve is, mert ugye ez sok mindent elarulna), eletkora, meg ugy altalaban, egypar info meg, hogy esetleg kit tamadott meg, megsebesitette-e, vagy ilyesmit...

A kutyat sem erdekli, de megtudtuk, hogy a "Magyar Honvédség Katonai Rendészeti Központ járőröző rendészeit a járókelők értesítették", akik mar tavaly ota rendszeresen jaroroznek (a Varban).

Az egesz cikk csak azert szuletett, hogy legyen orbannak indoka, miert is zaratja le majd hermetikusan a Varat, ha sikerul neki oda felkoltoznie... Elvegre egy keses orult megse tamadhat ra, nem igaz?

Szoval az egesz cikk egy koholmany, a HM-bol jott le, mint propaganda cikk, valoszinu habony-rogan javaslatara...
justhpeter
@karma1: Titkos, nem érted ? TITKOS ! Vagy: parlamenti képviselő inkognitóban.
Apatszerek
Titkosított rejtett tartalék az illető! Nevük sincs késelők, titkos dosszié tartalmazza személyiségét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.