Egy volt rabtársa szerint Portik Tamás az egyik magyar ellenzéki politikust nemcsak tanácsokkal, de pénzzel is segíti – hangzott el a tv2 Tények című műsorában, amelyben a volt elítélt azt állította: Juhász Péterről, az Együtt alelnökéről van szó.

Mint a csütörtöki műsorban felidézték, a Pesti Srácok korábban már írt arról, hogy Portik Tamás egy ellenzéki politikust irányít és támogat a börtönből, később a Magyar Idők utalt arra, hogy ez a politikus Juhász Péter lehet.

Menyhárt Attila, aki önbíráskodás és zsarolás miatt ült egy börtönben Portik Tamással, a Tényeknek kijelentette: Juhász Péter Portik embere. A férfi szerint Portiknak az a célja, hogy megbuktassa a kormányt, amely szerinte őt börtönbe zárta, ezért cserébe pedig pénzzel és tanácsokkal segíti Juhász Pétert.

Juhász Péter a Facebook-oldalára feltett videóban tagadta, hogy bármi köze lenne Portik Tamáshoz, mint mondta, soha nem találkozott vele a bírósági tárgyaláson kívül és soha nem beszélt vele. Azt elismerte, hogy Portik kapcsolattartójával találkozott: F. Erika a tárgyalás után a sajtófigyelésben kért segítséget tőle, mivel nem ért az internethez. Ezért egy kollégája segítségével összeállítottak neki egy paksamétát, amiből tudott dolgozni, és beszámolni a beszélőkön Portiknak – tette hozzá Juhász Péter, hangsúlyozva, hogy ennyi volt a kapcsolata F. Erikával.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Milyen érdekes, hogy eddig bűnözők szavára nem adtak pl Rogán esetében...:) Remélem, hogy annyi igaz a történetből, hogy Portik ki akarja csinálni a fideszt, nem hiszem, hogy hamis tanuzásért még ülni akar. Remélem van valahol egy páncélszekrénye egy csomó hang és videófelvétellel...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Amikkor a baloldalról rosszat lehet állítani akkor mindenki hiteles még a hétpróbás gazember is.
Fordítva történik akkor az hiteltelen és bűnöző banda.
human
Mindeközben:
"A dötki Diákgazda program 264 milliós pályázati pénzéből 73 millió jutott a zalaszentgróti KDNP-elnök érdekeltségeinek. A politikus a projektet kidolgozó alapítvány elnöke volt."
propeller.hu/itthon/3240257-siker-zaja-elnyomta-de-73-milliot-csak-lenyelt#v1687381
Törölt felhasználó
Milyen érdekes, hogy eddig bűnözők szavára nem adtak pl Rogán esetében...:) Remélem, hogy annyi igaz a történetből, hogy Portik ki akarja csinálni a fideszt, nem hiszem, hogy hamis tanuzásért még ülni akar. Remélem van valahol egy páncélszekrénye egy csomó hang és videófelvétellel...:)
szaboria1
@Csizmás Kond: Most bevallom veled értek egyet. Mert milyen érdekes Portik szava hazugság ezé meg igazság lenne.
Ilyen rohadt lett ma a politika.
Desischado
Nagyon tele lehet a gatyó fideszéknél, ha ennyire támadják Juhász Pétert. Darázsfészekbe nyúlt!
világlátó
Ez a Juhász valóban kezd már kellemetlen epizóddá válni a fidesz számára. Ördögi , bár ez az ördög, valami harmadosztályú államtitkárhelyettes a purgatóriumban, ötlettől vezérelve, kitalálták ezt a gyatra sztorit, a Pesti Srácok fantasztikus vezetése pedig helyet csinált ennek az ügynek Pesten.Olyan ócska és poros ez a módi, hogy nem is értem miért veszi bárki is komolyan. Egy most szabadúlt elitélt számára valóságos kincs egy olyan ajánlat, amit a szájába rágtak. Az ilyen emberek pedig vagy visszakerülnek a börtönbe, vagy örökre eltűnnek. Már nincs rájuk szükség.Portik a börtönből irányít és pénzel? Hát miféle börtön az ilyen? A Juhász meg abból a pénzből politizál? Ennyire hülye lenne? A terhelő információért kapcsolatba lép a közvetítő útján? Megtette ezt már más is Portikkal. Ez a gazember túl sokat tud ahhoz, hogy néhány információért még a börtönben is felkeresik. Az ő sorsa is megpecsételődik hamarosan. Öngyilkos lesz , mert majd segítenek neki ebben. Rogán és társai sokáig nem tűrik el ezt a veszélyes gonosztevőt, aki adagolva a terhelő információkat bosszút áll a bebörtönzőin.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.