Keddtől csütörtökig aktívan figyelik a passzív biztonsági eszközök használatát – írja a police.hu.

A TISPOL Műveleti Csoportjának éves ellenőrzési terve alapján a közlekedési akció keretében a rendőrség fokozott figyelmet fordít a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszerek és a bukósisak előírásszerű használatának ellenőrzésére.

A passzív biztonsági eszközök használata nélkül jelentősen megnő a halálos sérülések esélye. A biztonsági öv és a gyermekbiztonsági rendszerek használati arányának tovább növelése nélkülözhetetlen a balesetben elhunytak számának, valamint a sérülések súlyossági fokának csökkentése érdekében.

A TISPOL SEATBELT ellenőrzést egy évben kétszer hajtják végre, ennek során a TISPOL tagállamok rendőri erői – így a magyar rendőrség is – a közlekedésbiztonsági helyzet javítása és a közlekedők biztonságának szavatolása érdekében a passzív biztonsági eszközök használatát fokozottan ellenőrzik Európa közútjain.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Lehet szegény LMP-s képviselőt keresik, hogy meglegyen a napi motozása.
papa.49
Nézegessenek be is huhoghatnak ha hagyom, az almáriumba))))))))
Equus
Akkor mostan nem lehet a kormánynál ükőnek megvakarni a fülét, mert az mobilhaszálat esete tényálladékának fennforgását jelenti. 2 bünti pont az ellenőrzőbe, anyát berendelik és kap egy okos kis összegről csekket.
wagabund
akkó a gps basztatása, a mobiltelón sms küldés, -természetesen a forgalmat feltartva,- az már nem is érdekes...
hátha még a rosszulbeállított lámpákat is ellenőriznék...a koromfekete füstöt okádó buszokat, teherautókat, frissen vizsgázott szemályautókat már nemis kell megnézni?
-ez úgy működik, ha az öv nincs becsatolva, azt felírja, bünteti, aztán mehet?...hogy koromfekete füstje van, az most nincs kiadva...esetleg egy lámpa működik, az is vakítva felhord...ez sincs kiadva?
simmering73
Na végre nyugalom lesz. Ha ezek bezengik a razziát még véletlenül se látok egy zsarut se az utakon.
papa.49
Ehhez képest ma mentem a 4 főúton Szolnok, és Pilis között a söndörök ott figyelnek az út mellett ahol eldönget a 40 tonnás nyerges billencs, nem állítja meg jön a román rendszámos ámokfutó szintén 40 tonnás kamion nem állítja meg, teker az főút szélén a románcigány család (a ruházatukból látható) biciklivel na azokat se küldte le az útról, kérdezem akkor mi a picsának álldigál ott!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.