Eljárást indított a rendőrség egy 24 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint az Allee bevásárlóközpont mosdójában szeméremsértő módon viselkedett egy kisfiúval szemben.

A rendőrség szombaton a police.hu oldalon közölte: a rendelkezésre álló adatok szerint a 24 éves T. Roland bement egy XI. kerületi pláza mosdójába és az ott tartózkodó kisfiúval szeméremsértő módon viselkedett. A kisfiú a cselekménytől megijedt és a szüleihez ment. A feltételezett elkövetőt a rendőrök később a lakása közelében elfogták, gyanúsítottként kihallgatták.

Az Allee bevásárlóközpont az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy a gyanúsított egy takarítási szolgáltatást nyújtó alvállalkozó munkatársa, munkáltatója elbocsátotta a férfit.

Hozzátették: minden segítséget megadnak a traumát elszenvedő gyermeknek és családjának, egyben minden lehetséges eszközzel segítik a rendőrség munkáját és belső vizsgálatot is elrendeltek.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oncogito
Remélem, az állami gondozott gyerekekkel szembeni erőszak is ilyen gyorsan és hathatósan lesz büntetve, mint ez a perverz alak.
Grumpycat
Miért nem én fogok meg egy ilyen szarházit. Biztosan nem a kerületi örsre vinnék, hanem Tökölre.
lampa laz
@Grumpycat: én nemTököl(nék) vele, hanem helyben letépném neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.