Országosan 321 pályázat érkezett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) határvadász képzésére péntek estig a szeptember elsejei meghirdetés óta – közölte Pozsgai Zsolt rendőr dandártábornok az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában.

Kifejtette: a legtöbb pályázó Borsod-Abaúj-Zemplén, Békés, Bács-Kiskun és Csongrád megyéből érkezett. Mindeközben összesen 2880 érdeklődőt tájékoztattak a pályázat részleteiről telefonon, elektronikus úton és a Facebookon – tette hozzá.

A dandártábornok elmondta, hogy az első képzési csoport novemberben kezdheti meg a tanfolyamot, legkorábban pedig 2017 májusban állhat szolgálatba.

Pozsgai Zsolt rámutatott, hogy a felvételi követelményrendszer nagyon szigorú, minden második-harmadik jelentkezőből csak egy felel meg a pszichikai és fizikai felmérésen, ugyanakkor a középfokú rendészeti intézményekben háromszoros, a felsőfokúakban nyolc-tízszeres a túljelentkezés.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mi van? Az osszes jobbikos aktivalta magat?
human
@karma1: Nem mondom, hogy mindnek ez az indíttatása, de biztos lesz köztük pár IQ bajnok aki László Petrának fogja magát képzelni. Ráadásul a hatalom védeni fogja őket, ahogy a kopaszokat is. Minden határincidens jól jön Orbánnak.
karma1
@human: Nincsenek illuzioim, ugyanis ezen az oldalon is jonehanyan vannak jobbikosok, akik azt mondtak, hogy ok hajlandoak akar szemelyesen is resztvenni a menekultek uldozeseben is a hatarokon. Ezek vannak olyan sotetek, hogy meg is teszik. Igen, az IQ-juknak nem kell a 160-at verni, eleg, ha a szemuk eleg eles. Az ideologiat mar beszoptak a parttaggyulesen.
papa.49
Mit fogtok csinálni ezzel a rengeteg jelentkezővel, hová iskolázzátok be őket fosőr???
Törölt felhasználó
Na fasza, most az összes tanulatlan, rambo-komplexusos nácinak suttyónak lesz munkája és "jogkőre". Hogy baszna szájba titeket egy medve!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.