Nyilvánosságra került Orbán Viktor idei kötcsei beszéde, a meglehetősen Fidesz közeli pestisracok.hu hozta nyilvánosságra.

Nem tért el túlságosan az eddigi vonaltól, amikor Európáról beszélt a polgári pikniken:

 A világban most zajló átrendeződésnek súlyos következménye lesz Magyarországra és Európára nézve is. Ebben a helyzetben mi európaiak még azt sem döntöttünk el, hogy valójában mit akarunk. Válaszolnunk kell arra, vannak-e, és lesznek-e még nemzetek vagy egyesült Európát akarunk? Akarunk-e családot, gyermekeket, vagy azt sem tudjuk eldönteni, hogy ki a férfi és ki a nő? Most, hogy jövő tavasszal Európa a Római Szerződés 60. évfordulóját fogja ünnepelni, meg kell válaszolnunk, hogy vannak-e egyáltalán közös értékeink”

Csurkát is előszedte:

Amit ma az ellenfeleink képviselnek, annak semmi köze a nagy liberális elődök gondolataihoz, az puszta nihilizmus. Ez a nihilista szemlélet lopakodva rátelepedett a világ és az Európai Unió intézményeire. Ismert képviselői is vannak, úgy, mint Juncker, Verhofstadt és Schultz. A nihilisták a társadalomban kisebbségben vannak, de az európai elitet már rég elfoglalták. Miként Csurka István az SZDSZ-ről szólva lehangolóan, de pontosan megragadta a dolgok lényegét, ők nem választást akarnak nyerni, hanem be akarnak ülni a zsűribe. Miként a nihilista elit is megragadta a zsűri pozícióját az európai intézményrendszerben. Ők azok, akik minden értékvitát elvetnek a politikailag korrekt beszédmód hazugsága mögé bújva. Ahogyan Sarkozy is megfogalmazta, a politikai korrektség, a PC nem más, mint gondolatrendőrség, de – szintén Sarkozyval szólva – ideje megszabadulnunk a kisebbségek rémuralmától. Zárójelbe kell tennünk a PC érvrendszert és logikát. Furcsa, de a britek távozása az unióból egyben nagy lehetőség is a szembenézésre; hogy mi az az elit, amelyet egy 65 milliós nagy ország elutasított”

Elsüllyesztené a migránsokat szállító hajókat:

Én minden európai fórumon elmondom, hogy ha tényleg segíteni akarunk, ott segítsünk, ahol valóban baj van, és akkor is először a keresztény embereken segítsünk. Ha Európa jót akar magának, és valóban egy közös haderő felállításában gondolkodik, tudnia kell uralnia a Földközi-tenger, mint belső tenger partvidékét, és ahogy a római hadvezérek tették, az üres, illetéktelen hajókat elsüllyeszteni. Természetesen azzal, hogy minden migránst kimentenek, de vissza is viszik a talán Líbiában felállítandó, két-hárommilliós menekülttáborba. Ám amikor illetékes fórumokon erről beszélek, néhányan ígéretesen tartózkodnak, de az európai elit még csak nem is érti a felvetést, hanem azon tanakodik, hogy hogyan lehetne még jobban és odaadóbban ellátni a világ özönlő szegényeit”.

A pestisracok.hu szerint a miniszterelnök Kötcsén arról is beszélt, hogy a hosszú kormányzás új problémákat teremt, hiszen a kommunistákkal már fölösleges viaskodni, amikor már azt sem tudjuk, melyik pártban vannak, és nagyítóval kell keresni a megmaradt zárványaikat.

Persze azért pontosan tudjuk, hogy olyanok ők, mint a Terminátor: néhány szétesett törmelékből is képesek újraéledni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Lehet hozni neki a ,,pihentetős kabátot,, ez a hülye már önmagával is háborúzik, ez már ön, és közveszélyes!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
huKKK
@magyarbakancs: Nyilván Ön is tudja, hogy jelenleg a magyar haderő nem olyan ütőképes, mint az izraeli a hatnapos háború során.
Ön szerint egyedül, magunkban képesek lennénk megvédeni határainkat egy fegyveres támadás esetén?
Még a fegyvertelen hordáktól is csak kerítéssel, úgy-ahogy.
magyarbakancs
@huKKK: Szia!
Köszönöm a leveled.
Egy kedves ezredes barátomat idézném." Az a haderő költ egyen ruhákra és öltözködésre kinek nincs pénze technikára"
Nyilván való a 20 ezer szolgálatot teljesítő Magyar hadsereg nem képes meg védeni az országot.
Mivel a 20 ezerből hadra fogható 5 ezer ember.
huKKK
@magyarbakancs: Remélem nemsokára a nőket is be fogják sorozni 18 éves kortól.
csa-csa
@CHEWBACCA: öszödi vagy kötcsei egy kutya!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.