Mind a hat, a Matolcsy György vezette jegybank által létrehozott alapítvány megbízta munkával azt a könyveléssel is foglalkozó céget, amelyben alkalmazott Vajda Péterné. Vajda Péterné az édesanyja annak a Vajda Zitának, akivel a jegybank hozta összefüggésbe Matolcsy György és Matolcsy Gyöngyi válását – írja a NOL.hu.

Az alapítványok nyilvánosságra hozott szerződéseiből kiderül az is, hogy azok mennyi pénzt fizetnek a Dokumat Kft.-nek. (Ennek a vállalkozásnak az alkalmazásában áll a Matolcsy Györgyhöz közel álló nő anyja).

A PADA számára is végeznek könyvelést, havi 450 ezer forintért (+áfa)

a PAGEO számára is végeznek könyvelést, havi 480 ezer forintért (+áfa)

a PADOC számára is nyújtanak számviteli szolgáltatást, havi legalább 600 ezer forintért (+áfa)

a PADMA-nak végzett munkát havi legalább 632 ezer forint (+áfa) díjazásért végezték

a PADI számára – itt kuratóriumi tag Vajda Zita –, két hónapig, havi 552 ezer forint (+áfa) díjért, és a a PADS számára havi 645 ezer forintért (+áfa).

- szúrta aki a 444.hu.

Mivel a Dokumat kft. árbevétele mindössze hatvanmillió forint volt tavaly, sejthető, hogy sok más bevételi forrása ennek a cégnek sincs az MNB-s alapítványokon kívül.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
@silber13: szerintem meg 60 alapitvánnyal is állhatna szerződésben, akkor sem lenne semmi.

Nem vagyok nő, de a 30 évvel idősebb külűszemű, antiszociális viselkedésű, látens meleg-et hogy az istenben képes egy nő... Vagy van az a pénz...? Mondjuk ez a nő is megérheti a pénzét, joga meg keleti filozófiák de egy szarkupacban, szarháziak között,negy szarral hegyegve aki bőven az apja lehetne éli az életét. Hát egészségetekre csak pénzt adjátok vissza!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@justhpeter: 18:28, azt nem tudni, h kihez jár, de mindegyiket dugja...jó sok pénzzel.
Aki Én
Tömi a lányát, tömi az anyját...
Ez egy qrva nagy családi vállalkozás baszod.
JAJMÁR
Velejéig romlott. Erkölcs? Becsület?
Iszonyat!
Kíb.. kívül belül korcs. Orszàg szégyene/i mind!:(
eszegfu
Nyílván Matolcsy is borotválkozáskor tükörbe néz... ennyire nem lehet beképzelt: nem látja, hogy ez a 30 évvel fiatalabb hölgy nem a személyébe, hanem a pénzébe "szerelmesedett"?! Ha még a külalakja hasonlitana mondjuk Ernyei Bélához, aki még most, 74 évesen is felveheti a versenyt Matolcsy 61 évével... Meg ahogy most ő hagyja ott "öregecske" feleségét, pontosan igy lesz elhagyatva Matolcsy is... ha már nem megy annyira a szekér anyagiak terén.
bakegya
@Aki Én: ANTAL JÓZSEF IDEJÉN KÉT LÁBBAL HELYBŐL HATVANNAL RÚGTÁK MÁR SEGGBE.De mint ahogy a gazdája is őrült és korrupt VÍGAN TEHETI.
evacica
Amit ez az embernek titulált senki meg mer tenni a középnehezekkel, az egyenesen vért lázító, normális országban már rég rács mögött lenne! Ez a hatalommal való visszaélés tipikus esete! Egy gátlástalan senki vezeti az MNB!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.