Távozik Farkas Flórián az európai ügyek parlamenti bizottságából, miután a politikus az elmúlt két évben alig vett részt annak munkájában – közölte a Hír TV.

Kirúgták Farkas Flóriánt

Hörcsik Richárd, az Európai Ügyek Bizottságának elnöke elmondta, a frakcióülésen döntöttek úgy, hogy Farkas Flórián helyét Hollik István veszi át.

Arra a kérdésre, hogy Farkas ezután milyen képviselői munkában vesz részt, nem tudott válaszolni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Jó lesz az MNB felügyelőbizottságába most pont van 1 üresedés. A lopáshoz bizonyította a tehetségét, ott máshoz nem kell érteni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Mert eddig milyen munkában vett részt a Főnök ikertesója ??
nezelodo
Akkor ezzel megúszta a nagyfőnökkel rokonlélek tolvajcsávó? Ez a szemfogató utódja meg éppen passzol a helyére, majd ott is hülyére veszik mint amikor a vezér parancsára vakkantgatott.
bencemacska
Most q... nagyot csalódtam!
A cím alapján azt hittem, hogy megvonták a miniszterelnöki megbízotti pozícióját!
Azt nem is tudtam, hogy ekkora álláshalmozó.
Mennyi a havi jövedelme ennek a nímandnak?
lampa laz
Jó lesz az MNB felügyelőbizottságába most pont van 1 üresedés. A lopáshoz bizonyította a tehetségét, ott máshoz nem kell érteni.
oncogito
Nofene, azért van, ahol kitelt a becsület?
anka
@Clavigo: - hát a lopásban..., ahhoz nagyon értenek!
Hellcat
@Clavigo: Pénzelrakási kormánybiztos és bankótalicskázó
Borsodi
Ki rúgták és mennyivel kerül jobb helyre? Mert megszokott aki megbukik felfelé bukik,holott a börtönben lenne soknak a helye,nincs felelősségre vonás szegényt kirúgták csak jár neki pár miió hogy hallgat
lampa laz
@oncogito: "becsület", ennek a hülyének ez idegen szó, szótárban kellene neki keresni, de olvasni nem tud, abba a körbe amiben mozog, ott meg egyenesen hátrányt jelent.
oncogito
@lampa laz: - igaz, de ehhez az is hozzátartozik, hogy manapság nem is elvárás a becsületesség. Ez bizony kétélű dolog.
laja70
Számonkérés mikor lesz?! Vagy védi orbán tezsvír?!
colibri
Ez egy dolog,hogy kirugták a bizottságból,de mi van a tengernyi pénzzel, amivel nem tud elszámolni? Rakja bele gorbán a bizalmát a kormánymegbizottjába...
justhpeter
Lassan felenged a jég és elengedik majd Flóri kezét is.
human
Szerintem pusztán arról van szó, hogy próbálják Farkast kitörölni a köztudatból. Szépen csendben szeretnék, ha az ügyei elhalnának.
Apatszerek
Cigány tudat: Ami a tiéd az enyém is, ami az enyém, ahhoz neked semmi közöd.
r2d2
Te! Az nem Pákó tesója a háttérbe' ?
human
@r2d2: Az még a normálisabb közé tartozik. Ő követte Flórit a botrány után az elnöki poszton. Aztán flóri utána nyúlt és már nem elnök. Ismét Flóri rángatja a szálakat a roma vezetésben.
Cicamama55
"Még még még még még, Ennyi nem elég!"
papa.49
A vályogvető nem sérülhet, erre vigyázz a fajtestvér!!!
bakegya
HOL A PÉNZ -TÖBB MILLIÁRDRÓL SZÁMOLJON EL EZ A farkas!-előzetesbe vele,mentelmi jog felfüggeszteni...azonnal!!!
nezelodo
@bakegya: Hogyan indítanának ellene eljárást? Annak feltétele a nokiás doboz. Az Orbán törvényekben a talicska és az attól nagyobb rakterű szállítóeszköz nincs benne, tehát nem is büntethető, aki azon lopja ki a kassza tartalmát.
Szókrakész
"Távozik Farkas Flórián az európai ügyek parlamenti bizottságából, miután a politikus az elmúlt két évben alig vett részt annak munkájában "

Ha alig vett részt, akkor mire kapott annyi pénzt?!?!?!
Béla333
Milliárdok tűnnek el a keze közül, erre kirúgják!
És a milliárdok?
Perwool
Majd csinálnak neki egy minisztériumot, mondjuk, elszámoltatási és korrupciós ügyek felderítése minisztériuma.
Az útszélén a vajda nem hagyja!
human
@Béla333: Mint a bűvész. A jobb kezét figyeled, pedig az érme már rég a balban van. Így akarják Flórit is csendben kimenteni.
human
@Béla333: Persze Orbánék folyamatosan azt mondják majd, dehát már elkezdték visszafizetni, mert Flóri már nem elnök, meg "Miért bántja a sjató, csak mert cigány?". Lázár múltkor már adott egy kóstolót az elkenés várható technikájáról.
vadsanca
@bakegya: "HOL A PÉNZ -TÖBB MILLIÁRDRÓL SZÁMOLJON EL EZ A farkas!-előzetesbe vele,mentelmi jog felfüggeszteni...azonnal!!!" ...és akkor meglesznek a milliárdok? Azoknak már biztos helye van! Talán ledolgozza közmunkán? Mégis, hogy kell ezt elképzelni?
Béla333
@human: Ez lesz minden korrupciós ügy esetén.
Már most arra kell felkészülni, hogy minden Fideszes korrupciós ügy esetén beindul a Fideszes kórus, a Fideszes hazugság cunami!
A legtisztább, ha egyszerűen meg sem halljuk hogy mit is mond a Fideszes, hiszen úgyis csak hazudni tud. Ha meg esetleg nem hazudik, akkor valami más sokkal nagyobb korrupciót, lenyúlást készítenek elő!
Alap: azt sem lehet elhinni, amit kérdeznek!
Szerintem!
human
@Béla333: Akkor a hazugságaikból kell kitalálni a következő lépést! Voldemotot még beáldozhatják, ha nem tud bemártani magasabb rangút. Flórit szerintem megfogják menteni. Az ő feladata szerintem a cigány szavazatok leszervezése volt. Kellett valaki akiben megbíznak a cigányok és összefogja az utaztatást, láncszavazást. Ráadásul Flóri már volt sikkasztásért vagy hasonlóért börtönben, de Göncz Árpád kegyelmet adott neki. Viszont most már visszaesőnek számít, ami azt jelenti, hogy jóval keményebb büntetésre számíthat. Talán már a kegyelem sem jár neki. Szóval rohadt nagy a tét Flóri részéről és keményen bezsarolhatja Orbánt, hisz nem sokat veszíthet.
human
@Béla333: Ez a hátránya, ha valaki bűnözőkkel üzletel.
sentinel216
Mindenki nyugodjon le! Ez csak egy konc a népnek, hogy lám megbüntetjük a sajátjainkat is. Fölmondott egy olyan bizottságban, aminek a munkája magas volt neki, mint mezei nyúlnak a farzseb. Ezek a bizottságok csak lóvé leszívására valók. Flórinak nem számít ha kiesik havi félmillió. Máshol kárpótolják majd. A nép meg örül, hogy jól megjárta a tolvaj. Dísz roma, hol vannak az ellopott milliárdok?!
ila51
Mindenki nyugodjon le a pecsába , csak kiemelték
Grumpycat
Kirúgták Farkas Flóriánt.
Én lőttem volna. Egyenesen a holdra. Akkor az már nem lenne lakatlan, hanem lakatos.
kisrigó
Érdekelne a meglopott cigány emberek mit gondolnak ennek a tolvajnak a ténykedéséről! Eljut-e hozzájuk, hogy milyen baromi nagy összeget tüntetett el, akiben bíztak? Az nem lehet, hogy ők ezt szó nélkül lenyeljék. Ismerve a "polip" karmait, meg lehet érteni, ha nem mernek nyíltan lázadni, de legalább szavazáskor jusson eszükbe, hogy hányszor lopták meg azok, akiktől segítséget reméltek! Ja, és következmény nélkül "urizálták" el a gyerekeik lábáról a cipőt!
Ludmilla
ezt az embert nemcsak onnan,a parlamentből is páros lábbal kellene kirúgni... Persze a holló a hollónak nem vájja ki a szemét...
szaboria1
Ez édes kevés a mentelmi jogát is fel kellene függeszteni.
.
human
@kisrigó: A romnet.hu rendszeresen ír Flóriról. A cigányok többsége közmunkás. A polgik többsége közmunkás. Tehát közvetlenül függnek a fideszes polgitól. A fülke magányában mindenki azt húz be amit akar. Egyedül a láncszavazás az ami ezt a biztonságot is megszünteti, hisz a láncszavazás esetén a helyi főnök szeme előtt kell beikszelnie a választólapot.
Ludmilla
a börtönig meg se álljon,sikkasztó szemétláda
nezelodo
Na ma reggel a másik magolós mondta fel a fideszes pártkomisszárok előtt bemagolt leckét. Szerencsétlen rezsibiztost már sikerült kizökkenteni a kuszaszem balkézről anyósával, akiről sem a lányáról nem hallott ez a bukott csepeli polgi semmit, nem is olvasott semmit, mert csak a titkosszolgálat jelentéseket olvassa, nem a bulvárt. Hoppá a MNB közleményét bulvárnak minősítette! Szilcsi, nem lesz ebből baj?
kisrigó
@human: Lehet, hogy én naiv vagyok, de a bizottságokban nincsenek ellenzéki tagok, akiknek az ilyen svindlit észre kellene venni és nem engedni meg?Vagy csak üldögélnek ott, kávéznak és csevegnek?
human
@kisrigó: A láncszavazást nehéz lebuktatni. A bizottság legfeljebb a szavazó helységet és környékét tudja felügyelni. Ha valaki kimegy egy autóhoz vagy bemegy egy házba ott bármit megtehet.

"Mesteri láncszavazás. A roma vezető megbánta, hogy segített a Fidesznek"
www.atv.hu/belfold/20130113_mesteri_lancszavazas_felegyhazan_a_cigany_elnok_megbanta_hogy_segitett_a_fidesznek

"Autókkal szállították a romákat a kormánypárti jelöltre szavazni'
mno.hu/migr/autokkal-szallitottak-a-romakat-a-kormanyparti-jeloltre-szavazni-672347
pmv.agnes
@szaboria1: Gyorsan mielőbb! Jobb későn, mint soha.
pmv.agnes
@kisrigó: Nemcsak kávézgatnak ám! Aki akar és tud, tesz is közülük. Egyre többen vannak!
Desischado
"Ha én egyszer kinyitom a számat! Ha én egyszer elkezdek beszélni!"
Parasztvakítás az egész. orbán nem áldozza be a flórit, mert sokat tud. Ez csak hülyítés a népnek, semmi több!
pmv.agnes
Mifelénk ezekre ezt is mondják tömören: MOCSKOK! :( :( Szeretném megélni a felelősségre vonásukat is.
perfekt
Megtalálták már egyáltalán.Arra a kérdésre ,hogy milyen képviselő munkában vesz részt--van jó válasz-- az, hogy a börtön népművészeti agyagedénye lesz -mint a parlamenti pártok szálláscsinálója!
Borda
Ma megteszik bűnbaknak, holnap meg nagyobb megbízatást kap.
Jozefina
Vajon Poltnak miért nehéz kikérnie a mentelmi jogának felfüggesztését ennek a csaló gazember senkiházinak???!!
kukac50
Orbán még mindig fogja a kezét és nem is engedi el,mert vele bukna.
cikicakk55
@oncogito: 2016 szeptember 12. 17:48
A becsületesség a Fideszben kifejezetten hátrányt jelent. Becsületes ember meg se próbáljon a tagjai közé kerülni.Igaz,hogy becsületes embernek esze ágában sincs közéjük keveredni. Egyébként honnan kavarodott elő ez a több mint két éves cikk.Azóta már tudjuk,hogy Farkas Flóri gazdagabb mint valaha is volt,nem vágták börtönbe, nem számoltatták el. Bukott egy nagyot felfele. Én a Romákok helyében már megmártogattam volna a nagy kést hátában,vagy a hasában,vagy bár hol,csak fájjon neki és dalolja el a bankszámlája pin kódját.
cikicakk55
@kisrigó: 2016: szeptember 13 02: 29
Ez,mint elég későn,de észre vettem egy két évvel ezelőtti hír Ugye azóta már tudjuk,hogy a cigányokat egyáltalán nem érdekli,hogy mi volt tegnap és mi lesz holnap. Csak is az,hogy ma mi van- Április 8-án például volt krumpli,fa Böske utalvány,pörkölt osztás,hol melyik,de mindenhol kaptak valamit. Sec perc aatt törlődött az agyukból,hogy Flóri 1,6 milliiárd ezer forintot lenyúlt,ami az övéké ,illetve a gyerekei lett volna. Az sem érdekelte akkor őket,hogy másnaptól újra szorul a hurok a nyakuk körül. Még kevesebb fog jutni a szociális támogatásra,hiába szülik teli az országot gyerekkel.Azok a gyerekek éhezni,meg fázni fognak,mert a Farkas Flórik klónozva vannak,van belőlük legalább 3 tucat és az mind az Ő gyerekeiknek szánt Európa Uniós támogatásból és a dolgozó,adófizetők pénzéből élnekÍgy aztán mire rájuk kerülne a sor,már nincs mani mani. Na de ez a Romákat ne érdekli sajnos.Ők csak a mának élnek,semmi más nem érdekli őket. Csak egy kicsit oda figyelnének a főnökeik költekezésére,egyből rájönnének,hogy túl sokat költenek ahhoz képest,amennyit bevallottan keresnek. Csak egyetlen Farkas Flóri nyakát kéne megszorongatni, a többi mind dalolna mint a pacsirta. Na de a csuti érdeke az,hogy kussoljon a Roma,így nem is verik nagydobra,hogy milliókból élnek,még Ők fagyoskodnak és éheznek.
Borsodi
@Jozefina: Mert egy csapatban játszanak,ezzel a kirúgással érjük be és felejtsük el a lopásokat.Hirtelen,hogy meg ugrott a lemondások és vissza vonulók száma.
advocat
És ez két év után miért is hír? Ennyire futja? Ejnye! Dolgozni kellene új ídők, új hírek!
kolnidre
Ez az ember olyan sötét,hogy filmet lehetne mellette előhívni.
Sámannus
Valóban nincs itt látnivaló, nekik is van háttérhatalmuk, a vajdák rendezik soraikat, és az új képviselőjükkel közösen szervezik majd a következő választást, a következő milliárdokból. Nagyon sok híd fog épülni a semmibe. Az ő irányításuk alatt is vannak a falusi kocsmák, dohányboltok, tág áruválasztékkal vagyis italokkal, nem csak dohánnyal Gyakorlatilag ez a póráz, vagy híd ami elsötétíti az agyukat. amivel biztosítják az egyik jelentős kisebbség hatalomhoz kötődését. Már az akadémiai szegénység vizsgálata is megállapította, hogy a szegénység elleni harc sokakat hoz kedvező anyagi helyzetbe, mert mindenki saját magát látja kedvezményezhetőnek. Akik sorban állnak azok ki is maradnak mindenből, és sokan tízezer forintért megvásárolhatók.
Lepényleső
...a milliárdokat csalók népes nemzeti táborából? Olcsóbban jön ki a testvér,ha az adatokkal
csalóknak jattol?
simmering73
"Kapa-kapa-kapa-kapa kézi
segélyen vagyok mostantól
világít a számban a negró
el vagyok tiltva a közmunkától."
(IHM)
Eladott Ország
Hörcsik Richárd a fidesz-kdnp képviselője, 1998 óta folyamatosan tagja az Országgyűlésnek, ez lesz összesen a hetedik ciklusa a Parlamentben, egy másik nagy "büdösbogár", a Flórin kívül, aki a naplopáson és a fidesz szervilis seggnyalásán kívül semmit nem csinált. Egy alapos gazdasági elemzéssel kiderülne, hogy sok vaj van az ő fején is. Egyébként választókörzetének régiós életminősége, Bulgáriával dobogós első helyen van. Igazi fideszes csinovnyik.
Nessy
Hollik két felől osztja az észt? Van neki annyi?
qxy
Fidesznél ha ki rúgnak valakit az soha nem lefelé bukik hanem felfelé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.