Rogán Antal mostanában valahogy furcsa. Kezdődött azzal, hogy amióta propagandaminiszter lett belőle, az egyik legsűrűbben és legprofibban kommunikáló kormánytag gyakorlatilag megkukult korábbi önmagához képest. De ezt még lehetett a körötte csapkodó villámokkal, a Portik ügy felhabzásával és hasonlókkal magyarázni. Ezek azonban - látszatra legalábbis - kicsit sem rendítették meg Rogán pozícióját. Az első őszi parlamenti ülésnapon hősünk most mégis úgy nézett ki, mint aki két hete nem aludt, de úgy, hogy közben minden éjjel felváltva hallgatta Mengyi Roland titkosszolgálati módszerekkel rögzített korrupciós beszélgetéseit, illetve Lázár János első technólemezét

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Grumpycat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grumpycat
@Kovács Gizella: Azt nem tudom. Mindenesetre én megpróbálnám. Hátha az 57-ik után javulna neki. Én közben sok babos káposztát fogyasztanék.
Grumpycat
Eddig sem volt szép ember, sem gavallér, mint Buga Jóska, de legalább már visszataszító is.
Grumpycat
@Kovács Gizella: Azt nem tudom. Mindenesetre én megpróbálnám. Hátha az 57-ik után javulna neki. Én közben sok babos káposztát fogyasztanék.
cs.n.
@Grumpycat: A cikket Szily írta. Tudod, hogy jött létre? Nem a cikk, hanem Szily:
"Úgy jött létre, hogy egy elhagyott, 1974-ből megmaradt Bundesliga-bajuszra valahogy rászervesült egy rakás fehérje, és az egész összeállt Szily Lászlóvá. Ezt követően a létrejött képlet betagozódott a Monogenea rendbe, és külső élősködő (ectoparasita) lett belőle. Mint ilyen, természetesen az ú.n. „rohadtul modern, liberális újságírók” családjának tagja. Legfontosabb tulajdonságai az elviselhetetlen cinizmus, gyilkos indulatokat kiváltó pofátlanság, a gondolkodási képességteljes hiánya. Egy ectoparasita, szüksége van egy seggre, amiben lakhat. Ez a segg jelenpillanatban az Egyesült Államoké. (Ha korábban állnak össze a fehérjék és a bajusz Szily Lászlóvá, akkor a Szovjetunió seggében lakott volna ez a képlet.)"
Ezt maga Bayer Zsolt dicső lovag írta róla. Kíváncsi lennék egy hasonló darwini elemzésre Rogán témában is tőle, de hát azt szerintem hiába várjuk. Legalább Szily rittyenthetett volna egyet. :)
Grumpycat
@cs.n.: Szily mentálisan nem beteg. Miért írt volna bármit is írni bayerről? Bayert a hívei tartják terítéken. Ékes példái:

propeller.hu/itthon/3240414-elfogtak-bayer-zsolt-fianak-tamadojat?all#c1690263

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.