A CBA északkeleti régiós központja, a Palóc Nagyker Kft. komoly bajban van, az elmúlt években csökkenő árbevétel mellett a folyamatos veszteségei tavalyra üzemi szinten is felcsúsztak 1,7 milliárdra. – írja az Index.hu.

Nem elég, hogy jelentős összeggel tartoznak több beszállítónak, a lap több olvasója is jelezte, hogy bért sem kaptak szerződés szerint a dolgozók. Volt, aki az utazási költségtérítés elmaradását is jelezte, vagy arra panaszkodott, hogy a járulékokat hónapok óta nem fizeti be utána a cég.

Az Index megkérdezte a CBA-t, hogy tényleg nem kaptak-e bért a cég dolgozói, hány embert érint mindez, és mikorra várhatják a pénzüket. A CBA viszont csak tovább ködösített, annyit válaszoltak, hogy már egyeztetnek, és majd hoznak egy döntést hamarosan.

A lap fotókat is közöl az egyre nagyobb áruhiányról a boltokban.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Fidesz szavazók. Most is lehet szidni a multikat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@human: én ugyan el nem hiszem, hogy tönkrementek... tapasztalatból nem hiszem el... miután itt nálunk 4 milliárdos áfa csalást úsztak meg.. 5 éve a cba- franchise partnerek.. - szerintem a palócok is csak pénzt mentettek.
Veleda
Ha ennyire nem megy a CBA-nak a bolt, minek akartak üzletet építeni Nagykovácsiba, ahol az egész település összefogott és petícióval tiltakoztak ellene. Itt a bizonyíték arra, hogy akinek része van a CBA-s üzletben, az képes szembemenni azzal a településsel,, akik megválasztották őt polgármesternek. Ez is fideszes módszer.
nezelodo
A francaba, ha ez a polgári kormány ezt teszi a hozzáértésével a szívéhez oly közelálló Nemzethy Áruházlánccal, mit csinál a Pesthy nevű, nagyon független újságíró által megfogalmazott "szőrös kezű kapitalisták" által tulajdonolt multi cégekkel?
Na ezek a "palócok" aztán elmondhatják a kormányról, hogy akinek ilyen barátja van, annak nem is kell ellenség.
wagabund
valami nagyon nem stimmel...lehet, hogy rosszul emléxem, de a cba tulaj nagyon sokat segített Orbán hatalomra jutásában 2010-ben, és előtte...ingyenes újságok, óriásplakátok, meg amiről nem tudunk...ahogy láttam a győztes választás után, a hála nem maradt el...sorra nyíltak az új cba boltok.
aztán zuglóban láttam egy frissen nyílt luxuskivitelű bolt előtt a cba tulajának többszázmilliós sportautóját, névreszóló rendszámmal..így évek múlva visszaemlékezve mintha Bugatti lett volna...
ezért furcsállom ezt a hírt...van ott pénz...ha akarják.

szerintem
micfild
@wagabund: Nagyon egyszerű. A CBA üzletlánc franchise rendszerben müködik. A palócok üzemeltettek Nógrádban.. ottand van a cikkben.. totál más a tulaj mint a CBA kereskedelmi központé.. akinek ugye a fogathajtók. Bárki nyithat CBA üzletet.. akár még te is.. az a feltétel.. hogy megfelelő mennyiségű lovét - kell befizetned a cba kereskedelmi központnak.. és tartanod kell az akciókat amiket meghirdetned.. cserébe neked ők fognak árut szállitani..
Na ezért nem hiszem el a tönkremenetelt... valami sumákság vagy vagyonmentés lehet a háttérben,
Anno a 4 milliárdos áfacsalók boltjait is átvette a CBA kereskedelmi központ 1 hét leforgása alatt... még csak be sem zártak...a tulajok meg csücsültek a dutyiban... aztán hamarosan kiengedték őket... és utána nem sokkal visszaették az üzleteket... azóta sincs semmi... müködnek és jól mennek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.