Nyílt levélben fordul parlamenti frakcióvezető-társaihoz Kósa Lajos (Fidesz), kérve tőlük, hogy buzdítsák az embereket részvételre az október 2-ai álnépszavazáson, valamint arra, hogy ott szavazzanak nemmel.

A Fidesz képviselőcsoportjának vezetője keddi sajtótájékoztatóján elmondta: arra kéri a többi frakcióvezetőt, hogy ebben a kérdésben tegyék félre a mindennapos konfliktusokat. (És álljanak be a Fidesz figyelemelterelő propagandája mögé?)

Kósa Lajos sorsdöntőnek nevezte az álnépszavazást. Az erről szóló döntés lehetőségét magyar kézben kell tartani, arról nem dönthetnek "senki által meg nem választott brüsszeli bürokraták" – fogalmazott.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Hazudik, hiszen Fideszes!
Egy szavát sem lehet elhinni Mr 20%-nak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
oncogito
A "senki által meg nem választott brüsszeli bürokraták" által lettek gazdagok és hatalmasok. Csak annyit kellett tenniük, hogy nem az ország javára fordították.
Ha az országnak arról kellene szavazni, hogy:
"Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa magyar állampolgárok vezető politikusainak Magyarországon történő kötelező ellenőrzését?"
- szerintem nyolcmillióan is elmennének szavazni minden kampány nélkül is...
evacica
@eszegfu:De igy megint lehet a haverok és a fidesz zsebét tömni!Elvégre jó sok pénzt költenek erre a hülyeségre!
evacica
Jobb is levél, hátha értelmesebb lesz, mint az mikor Kosa megszólal!
eszegfu
Bizom benne, hogy "megmutatjuk ennek a büdös, bunkó" fidesz-kdnp "bandának és Európa hazaárulóinak az erőnket és elszántságunkat!"...nem lesz érvényes a szavazás!!!
kisrigó
@oncogito: Na az lenne az "elsöprő" szavazási győzelem! Bár lehet, hogy a hívek azt mondanák "ezek nem olyanok!" Bródynak teljesen igaza van: ezek még sokkal inkább "ugyanazok!" Akkor lenne csak zsúfoltság a börtönökben!
Yoda69
Meg ertem kupak lalat, ha bukjak a nepszavazast az elore vetiti 18-as bukasukat is. Ha pedig akkor buknak, akkor irany sitt a sok lopasert, csalasert de leginkabb a hazaarulasert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.