Ahogy közeledik az október 2-ai kvótanépszavazás, úgy erősít retorikáján a kormány is. Kövér László egy jászberényi kvótafórumon vadonatúj érvekkel lepte meg a hallgatóságot – olvasható az Index tudósításában.

Pócs János, a térség fideszes parlamenti képviselője migránsviccet mesélt, majd arra is figyelmeztette a jászberényieket: a helyzet annyira komoly, hogy a menekültek már az interneten is támadnak. Pócs elmesélte, hogy a lányát migránsok jelölik be a Facebookon.

Kövér László nekirontott egy "migráns" német futballsztárnak

Kövér László házelnök arra figyelmeztetett, hogy ha nem tesszük meg a szerinte szükséges óvintézkedéseket, a migránsok kiszorítják a magyarságot a Kárpát-medencéből.

„Lehet, késleltetjük az elmúlásunkat erről a Földről, de előbb-utóbb jönnek más népek, és be fogják népesíteni a Kárpát-medencét, egész Európát”

- fogalmazott Kövér.

Szabó Tamás, Jászberény fideszes polgármestere a helyi romákat ijesztgette azzal, hogy a segélyük is veszélybe kerülhet, ha az ide betelepítendő migránsokat kell majd eltartania az országnak.

A legdurvább kijelentés Kövér bajsza alól szökkent szárba. A házelnök Mesut Özilt, a német labdarúgó-válogatott egyik sztárjátékosát kezdte ki azzal, hogy ő is csak egy migráns, és hiába német állampolgár, volt pofája megőrizni török identitását. Kövér megfigyelte ugyanis, hogy a meccsek előtt Özil

tüntetőleg összeharapja az ajkát, hogy ne kelljen énekelni a német himnuszt.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Bringás: Bocskoros oláh...Neked is ugrik a segilykíd a migráncsok miatt ??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rózsika Hatházi
@Pálinkafőző Rézüst: Köszi. Mivel öreg róka vagyok, én a Csaucseszkuval ismertem ezt a viccet. Sajna, ez mára a magyarországi viszonyokra is jellemző.
Csizmás Kond
@silber13: ...vazzzeee...az állampolgárság csak jogi státus...élhet ott akár ezer évig is ha minden utódja Üzil lesz és muszlim akkor mindig török marad.
Bringás
@I.raptor: Neked lehet ez az anyanyelved migráns!
Bringás
@koszpeko: "Tényleg egy mocskos patkány vagy. "
Klasszikusoktól csak pontosan, pati!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.