A "kereszténydemokrata" Hollik István szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt állította: egészen más korszak jött el az otthonteremtésben, mint a baloldali kormányok idején.

Szerinte a jelenlegi kabinet intézkedéseinek hatása már érezhető, olcsóbb és kiszámíthatóbb lett az otthonteremtés, ma már a magyar családok mernek tervezni. (A valóságban drasztikusan emelkedtek a lakásárak az elmúlt 2-3 évben)

A baloldalt leprázza az ifjú KDNP-s tehetség

Hollik tovább szidva a baloldalt, azt állította: az kétségbe vonja az otthonteremtési program lépéseit és támadja azt. Hollik szerint a baloldal veszélybe sodorta a magyar családokat, otthonokat, most viszont sokkal könnyebb lakáshoz jutni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemfideszes
Élve születések száma, amikor a baloldal még "veszélybe sodorta a családokat" 94.647 és 99.871 között volt, azaz a 8 év alatt átlagosan 97.145 gyermek/év
A "családbarát" fityesz alatt ez a szám 88.049 és 91.690 között van, azaz az elmúlt 6 évben 90.090 gyermek/év.
Na ezt magyarázd meg Pistuka!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Ha ez az idétlenség tehetség, akkér én Nobel-díjas vagyok! Ez pont olyan mekegő-makogó, beszélni sem tudó, magát politikusnak és kereszténynek tartó sz@rzsák, mint fidesséknél Kósa. Csak arra jók, hogy ekézzék az ellenoldalt, ez a Holler is imád karaktergyilkolászni. Biztosan Balog páter a példaképe, még a fejtartását és az "értelmes tekintetét" is leutánozza. Magyarul egy nagy nulla!
Béla333
"...most viszont sokkal könnyebb lakáshoz jutni."

Mondja ez a keresztény ifjú, ami valószínűleg az ő és a többi brancsbéli esetében igaz is!
Amennyi közpénzt elloptak, minden maffiatag vehet vagy 5 lakást is!
Hazug, tolvaj hazaáruló banda ez is!
volvós
A nevedböl kreáltam: Hol (a) lik ??? Voltál már Növel, ugy igaziból,
nem olyan felfújható guminöre gondolok ... Mrs.Hol a lik ???
Mobil123
Na azt hány házat bírtál venni az adófizetők pénzén ??
justhpeter
Elolvastam ennek a jóembernek az életrajzát. Hát mit mondjak. Ő is olyan, mint a gazdaállata. Komoly munkát egy napig sem végzett.
felnőttem kissé
Persze uj isten jött el,
Mitől lett könnyebb ? sokkal tőbb a kilakoltatott? ez tény nem kitaláció. Számít a család ? Próbáljon meg 47 000 ből, ahogy a képviselő mondta, a parlamentben alig 3-4 éve ma szerencse rt elnök.
130 000 Nettóból tessék már nekem bemutatni családi hátszél és kormány támogatás nélkül. Főleg ha már két csemetét is nevel,iskoláztat
Nekem 3 nőtt, ne győzködjön Gondolja végig mégegyszer !!! mert valami nem stimmel.1,5-1,7 millkából az igen Ez mikortól lesz magyar átlagkereset. ja már keresik csak nem találják? Huncut a forint?
sugok valamit mire ennyi lett a nettóm má nagyon nem is kell mert 70 lettem, pirulára meg csak elég enni már minek lassan. itt tartok.1957-58- ban végig zsebeltem a kabátokat ,nadrágokat otthon ,hogy összejőjjön 3 Ft. egy kiló kenyérre. Ez volt a családi hátszél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.