Azért lőttem le, mert bár többször kértem, hogy házasodjunk össze, ő visszautasított azzal az indokkal, hogy román vagyok – mondta a magyar hatóságok kiadatási kérelmének bírósági tárgyalásán D. S., a brutális kegyetlenséggel elkövetett nyíregyházi gyilkosság gyanúsítottja, írja a Maszol.

A nagyváradi származású orvos azt állította, hogy áldozata, akivel együtt is élt egy rövidebb ideig, megígérte neki, hogy összeházasodnak, de aztán a nő mégis visszament a férjéhez és gyermekéhez. S. szerint azért, mert nem akart egy román férfivel összeházasodni.

A Nyíregyházán egy házaspárra rálövő férfi jelenleg a román hatóságok fogságában van. Magyarországra történő kiadatását első fokon jóváhagyta a Kolozsvári Táblabíróság, de a férfi fellebbezett. Ügyét pénteken tárgyalják újból.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Szerintem nem csak azzal volt szegénynek baja, hogy román volt, attól még lehetett volna normális, de ott más gond volt... Amúgy fordítva van nálunk, először határon túli testvér, kiszakított nemzettest, magyar véreink, stb, aztán ha bajt csinál, vagy nem dől be a hatalomnak, akkor aztán román lesz...
papa.49
Tipikus viselkedés amit tanúsít ,,mindenki hibás, kivéve őt,, milyen ismerős viselkedési forma, érdekes!!!
F_Viktor
Ebben a migráncsozós időkben nem tartom "hajmeresztő dumának".

Az ilyen gyilkosságok, TV2 stábjának kiosztott pofonok biz'a velejárója a gyűlöletkeltésnek, ezt akartátok, ez (is) a ti bűnötök birkák!
Fradigege
Kisebbségi komplexusa van az oláhnak. Ha engem "lemagyarnáznának" akkor nem lenne problémám, mert magyar vagyok. Ő egyébként mi? Inuit? Vagy azték? Minek tartja magát? A szarházi gyilkos, miért nem állt tovább? Láncra verném és beszuppolnám a diliházba, de mindenét államosítanám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.