Az egyetlen vízióval rendelkező európai politikus, aki saját választóinál folyamatosan élvezi a bizalmat, mondják ismerői. A V4-ek mögötte, a képzeletbeli államfőséget európai posztra cserélné. A magyar miniszterelnök sokáig csak ostorozta az EU-t, mindenféle javaslat nélkül: képtelenek kezelni a menekültválságot, nincsenek megoldási javaslataik a problémákra, és egyébként is, elszakadtak a valóságtól a brüsszeli bürokraták. És pont a menekültválság hozta el Orbán számára a lehetőséget arra, hogy mindig kritizáló kelet-európai politikusból Európa megmentőjének szerepébe lépjen. Megoldási javaslatokkal rukkolt elő a kontinens többi állam- és kormányfője előtt. Az ügyészség napja alkalmából elmondott beszédében kijelentette:"Európában az fog kormányozni, aki képes megvédeni az embereket. "Több forrásból is úgy értesültünk, ahelyett. hogy köztársasági elnök lenne, jelenleg sokkal jobban preferálja, hogy egy még nem létező, de az átalakuló EU-ban a Brexit után létrejövő, V4-es fennhatóságú...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
@1magyar: Mindenki nevében ne írogass ilyeneket mert nem igaz! Méghogy nyugodtabb lenne mindenki, ha Orbán ülne Merkel helyén? Viccnek is rossz, de szerencsére nincs ennek semmi realitása.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Hát nem is tudom...? Vajon ki drukkol egy ilyen verziónak? Azt látjuk, hogy kormányozni nem tud, korrekt csapatot építeni nem tud, olyat még nem mondott vagy tett, aminek az ellenkezőjét ne mondta volna. Amihez nagyon ért, az a tömegek manipulálása, megtévesztése.
Például nézzük meg az ő gazdasági adatait, és nézzük meg azok cáfolatait. Vagy nézzük meg milyen emberekkel veszi körül magát.
Neki nagyon kapóra jött a migráns válság, de nem hinném, hogy saját hatalmán, vagyonán kívül bármi más őszintén érdekelné. Nem ezt látom ma sem.
A legkevésbé mondanám korrektnek, közérdekűnek, önzetlennek.
1magyar
@Aki Én: Merkel elég önzetlen, felajánlja Európát a muszlimoknak a maga és pár áruló nevében.
Nyugodtabb lenne mindenki ha a helyén Orbán ülne.
colibri
@1magyar: Mindenki nevében ne írogass ilyeneket mert nem igaz! Méghogy nyugodtabb lenne mindenki, ha Orbán ülne Merkel helyén? Viccnek is rossz, de szerencsére nincs ennek semmi realitása.
Aki Én
@1magyar: ...mindenki??? Értsd már meg végre, hogy ezt az alakot a hatalmon és a vele járó vagyonon kívül semmi nem érdekli. Nem véletlen, hogy sokan beteg elmének tartják. Azt mondja, amit hallani akar a tömeg. Az nem zavar senkit, hogy mondott már mindent és annak ellenkezőjét is. A saját országában nemhogy rendet nem tud tenni, de ő generálja a gyűlöletet, ellenségeskedést. Soha olyan megosztott nem volt ez az ország, mint alatta.
Kovács Gizella
Orbán Merkel helyére ?
Najszen, a németek 10 éven belül koldusbotra jutnának !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.