Bölcsőde udvarán is óriásplakát buzdít Orbán álnépszavazásán való részvételre. A Délmagyar olvasójánál ez kiverte a biztosítékot, szerinte az ilyen intézményektől távol kellene tartani a gyűlöletkeltő politikai üzeneteket.

Minden reggel és délután itt mennek el a picik a szüleikkel, nemcsak a bölcsődébe, de a szomszédos óvodába tartva is itt kell elhaladni

– bosszankodik a szegedi Vedres utcában Kiss Miklósné, aki a közelben lakik, hat unokája már alap-, illetve középfokú iskolába jár.

Elképesztő: már a bölcsődét is migránsos propagandával szórják tele

Ennek ellenére felháborítja az asszonyt az, hogy már egy ovisnak is el kell magyarázni alkalmasint, hogy mi van az óriásplakátokon, hiszen a kicsik állandóan kérdezgetnek, a szülők pedig válaszolnak, ki-ki a vérmérséklete szerint.

A nő felkereste telefonon a szóban forgó intézmény vezetőjét is, de a Vedres utcai bölcsődének nincs hatása arra, hogy az udvarukon található felületekre mi kerül ki, így nem is tiltakoznak.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@Kovács Gizella: - na ne..., ne súgjál a dakotának mert még törvénybe iktatja. :D :D :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
huKKK
Szerintem még van idő benyújtani egy módosítót, hogy a kétéves kor alattiak ne legyenek diszkriminálva a választásokon.
Le a diszkriminácicóval!
Mától minden oáááá érjen egy nem-et!
Nemzeti érzelmű gügyögés kettőt ér!
Tekla
A bölcsődéseknek nem lesz a plakáttól semmi baja , ne essünk át a paci másik oldalára. Köztudomású a bölcsisek-ovisok nem olvasnak . Nekik mindegy mi van rajta. A nem normálissak meg had hisztizzenek ! :)
sentinel216
FideSS körökben nem új a kiskorúak szavazati joga:

"A siófoki háromnapos Fidesz-KDNP frakcióülésen Szájer József kezdeményezésére ismét elővették a gyerekek után járó plusz szavazat ügyét. Három éve Révész Máriusz egyszer már előrukkolt az ötlettel arra hivatkozva, hogy az extra voksok jelentősen növelnék a gyermeket nevelő családok súlyát, érdekérvényesítő képességét, de akkor ezt a Fidesz sem vette komolyan. A családosoknak kedvező választójogi javaslat most viszont jól jöhet az alkotmányozási vitákban, ahol a KDNP-nek feledtetnie kell, hogy magzat-, család- és házasságvédelmi elgondolásait nem tudta beleíratni az alaptörvény alapkoncepciójába.
Az alkotmányozási viták érdekes hadszíntere lehet az a választójogi módosítási javaslat, amely a 18 év alatti gyermeket nevelő családok felnőtt tagjait juttatná gyermekenként egy plusz szavazathoz." Forrás: INDEX
vadsanca
Ezen most mi az érthetetlen? Az óvodának a plakátokból valami haszna van, azért kötött szerződést. A gyerekek ebből semmit nem látnak, mert ,kifelé van. (Talán csokikat kéne reklámozni? Az mennyivel lenne jobb?) Elsősorban ez a szavazóképes lakosságnak szól. A reklámok milyenségét nem lehet kifogásolni. Ha nem tetszik a reklám le is lehet mondani, de akkor veszik a kevés nyereség is. Az óvoda viszont forgalmas helyen van.
justhpeter
@huKKK: Szavazzon nemmel akinek két anyja volt. Nekem sajnos csak egy volt.
huKKK
@justhpeter: Nehogy nekem most szavazzon nemmel! okt.2-án. Intézem a módosítót, okt. 2-ára már az egyanyukásoknak is szabad lesz nemmel szavazni. Forza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.