A Másfélmillió lépés Magyarországon című 1979-es film stábjának tagjai szerint Bayer Zsolt plagizálta és hiteltelenítette az ő művüket.

Az Országos Kéktúra útvonalát végigjáró dokumentumfilm-sorozat alkotói ezért nem akarnak egy lapon szerepelni Bayerrel, lemondtak kitüntetéseikről – tudta meg a nol.hu.

A filmesek azt írják: Bayer Másfélmillió lépés Magyarországon – 32 év múlva című filmjének

„stílusa, hangneme rendkívül távol állt Rockenbauer Pál filmjeinek szellemiségétől"

újabb sorozata pedig „a médiaetikát és a szerzői jogot semmibe véve" az országosan ismert sorozat címével jelent meg.

„Ez plágium és hiteltelenítés"

– írják a filmesek.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Mi a hír ebben?? Csak és kizárólag a lopáshoz értenek!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
@human: 08.52 re
Snittnek majd megjár a szép temetés is nagy csinnadrattával. Előkelő parcellában.
Papuska1
@nemfideszes: Először is én néhány oldalt megadtam, amikről tudom, hogy az elérése annyi, amennyit jeleztem, tehát 200-300 ezer elérés /hét. Ezeken jelennek meg Bayer Zsolt publicisztikái, de a Magyar Hírlap, ahol szintén megjelennek, szintén elég nagy példányszámú. Az ön által említett oldalak forrásoldalak, onnan indulnak a megosztások, ez is a céljuk. A publicisztikák az általam is említett facebook oldalakon, illetve internetes lapokon olvasottak igazán. A helyesírásról: Ebben teljesen igaza van, én pontosan tudom, de mivel többnyire táblagépről szólok hozzá, bizony előfordulnak melléütések, elütések, sőt néha az automata szerkesztő is cifrázza a szavakat. Biztos, hogy két s-t ütöttem le, nem először fordul elő, hogy csak egy lesz belőle! Sajnálom.
A másik, pontosan ismerem a felszólító mód jelét
Papuska1
@human: Tudtommal ez a köztársasági elnöknek egyébként is járt, ha bizonyos időt letöltött, a plágiumról meg nem érdemes vitát nyitni, de az adott időszakban több felsőoktatási intézmény is csak az idézeteket fogadta el. Az én első szakdolgozatomból kihúzgálták az összes saját gondolatot és következtetést azzal indokolva, hogy "ki vagyok én, hogy önálló gondolatom legyen? Majd, ha 15-20 évet bizonyítok, leírhatom a saját véleményemet. Addig írjam azt, amit már elfogadtak és megjelent valamilyen publikációban, amit elfogadtak". Még szerencse, hogy később még két diplomát szereztem, mert az elsőnél engem is plágiummal vádolhattak volna, nem az én hibámból. Ez egy olyan kor volt. Engem arra akartak rábírni, hogy az úttörő mozgalomból írjak pedagógia doktorit. Milyen ciki lenne most! Le nem tudnám mosni magamról. Pedig hányan választották ezt a könnyű témát, akik ma doktorok!
DR Eric CARTMEN
Mi ezzel a gond ? Zsótika az 5-ös számú fideszes. Lop mint a többi.
Lepényleső
Ez még csak az,de ez még nem a vége? "Mindig magasabbra"-előtte a létra,alatta aki tolja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.