Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) érdeklődését is felkeltette, hogy miközben Andy Vajna csatornái számolatlanul kerülnek be a MinDig TV ingyenes állami csomagba, az Euronewst kidobták onnan – írja a Figyelő.

A lap szerint hivatalos eljárás egyelőre nincsen az ügyben, a szervezetnél állítólag elkezdték begyűjteni az információkat. Más kérdés, hogy szakértők szerint nem igazán látszik, hogyan tudna az OLAF fogást találni az ügyön.

A legnézettebb európai hírcsatorna azóta elérhetetlen a MinDig TV nézői számára, amióta az Antenna Hungária Zrt. (AH) július végén nagy büszkén bejelentette: új adókkal bővíti az analóg földfelszíni sugárzás utódjaként létrejött ingyenes digitális csomag kínálatát. Bár ekkor Vajna legfrissebb csatornáinak még a nevét sem lehetett ismerni, az már eldőlt, hogy bárki ingyenesen nézheti őket. Mivel azonban a kapacitás korlátos, ahhoz, hogy az új kiválasztottak bekerülhessenek valakinek mennie kellett, és ez lett az Euronews.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Ez olyan mint a ,,fonódó villamos"... egyszer majd összeérnek, és lesz a nagy csatttt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kovács Gizella
@lópicigáspár: Majd dumcsizok velül mit kínálnak. Az tény, egyik szarabb mint a másik-
Rózsika Hatházi
Nálam is megjelent, valami kancsalszemű Izaura tévé, meg mindenféle sorozatos csatorna. Árat ugyan még nem emelt a UPC de, ha megteszi megyek asztalt borogatni. Egy bajom van, hogy a csomagomban benne van a Spektrum, NGC, Nat Geo Wild ésatöbbi. Ezeket nem szeretném mellőzni. A drága jó uram, meg tök maradi, ő inkább őskorszaki műsorokra gerjed. Melyik ujjamat harapjam meg, hogy ne fájjon. :)))))
justhpeter
Vajna vizsgálatára sok idejük megy majd el.
Desischado
@Rózsika Hatházi: Rózsika, egyszerű! Takarítsd ki a szeyet a tfv-ről, pragmatikusan fogalmazva, pakold ki a nem kellő csatornákat, én is így tettem. Egyeébként ha a UPC emelni mer ezek miatt, akkor én is megdöntöm az asztalt. Sz@rért nem fizetek én sem!
Az OLAF felébredt végre? Az nem zavarja őket, hogy közpénzből valósultak meg vayna csatornái, ráadásul elcsalja az adót - mint mindig - és Romániába vitte a tv-jét, ezáltal kikerülve a magyar adózást?!

@Szeparepa2: Szepa, csak már látnám! De boldog lennék!
kukac50
Orbán az ilyen bűnözőket támogatja mint Andy és Habony.
Arról kellene népszavazást tartani,hogy meg tudjuk ki is az a Habony erre sokan kíváncsiak lennénk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.