A Budapesti Közlekedési Központ szabályozta az automaták visszaadását, de erről nincs tájékoztatás a gépeken. Elnézést kértek az okozott kellemetlenségért, de nem fizetik vissza a kárt – írja az ATV.hu.

Az ATV olvasója augusztus 14-én vásárolt bérletet a Lehel téri BKK automatából. 20 ezressel fizetette ki a 9.500 forintos bérletet, de legnagyobb meglepetésére csak 500 forintot adott vissza a gép. Az esetet azonnal jelezte az ügyfélszolgálaton, ahol fel is vették az adatait, aztán megszakadt a vonal és nem tudták befejezni a beszélgetést.

Nem hagyta annyiban a dolgot, másnap írt a BKK-nak. Jóhiszeműen még a bankszámlaszámát is odaírta a levele végére, arra számítva, hogy átutalják neki az elnyelt pénzt.

A társaság 28 nap után válaszolt, ebben arról tájékoztatták, hogy a BKK rendszere szerint olvasónk 10 ezressel fizetett, amiből meg is kapta az 500 forint visszajáróját, ezért nincs lehetőségük a további 10 ezer forint visszatérítésére. Hozzátették, hogy az automaták az összes érvényben lévő fizetőeszközt elfogadják, de az „ügyfelek védelmében” szabályozták a visszaadást.

Kapaszkodjanak

20 ezer forintos címlettel csak akkor lehet fizetni, ha a megvásárolni kívánt díjtermék(ek) értéke 15.005 forint vagy magasabb összegű. Erről egy árva mondat sem volt kiírva az említett automatán. A BKK ezt a problémakört egészen egyszerűen oldotta meg:

„Már dolgozunk azon, hogy ez az információ minden automatán feltüntetésre kerüljön”.

A BKK szerint ez nem úgy történt

Nem húszezres, hanem tízezres bankjeggyel fizetett a jegy- és bérletautomatánál az utas – állítja a cég.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@Horizont: Egy apró példa arra, hogy egyre kevesebb ember kell, átvesznek minden munkát a gépek, automaták.
Nem kell szülni annyi gyereket, de ne hozzák ide az "afrikai nyulakat" se.
Én azt gondolom, hogy akik megszületnek,éljenek normális, emberi körülmények között.
1magyar
@Horizont: Igen, nő vagyok és inkább az én gyerekemnek születne gyereke, de nem meri vállalni felelősségteljesen mert bizonytalan az anyagi létünk.
Nyakunkra hoz a banya 8-10 fős afrikaiakat, miközben az én normálisan dolgozó gyerekem nem keres annyit, hogy be merje vállalni egy hőn áhított unokámat.
Na meg még hozzá jön az európai gazdagok mértéktelen lopása.
1magyar
@Horizont: Köszönöm az ajánlásodat, így teszek. Felesleges dolognak tartom más vallású, rám,ránk irányuló gyilkosok eltartását.
Én mindig először a saját gyerekemnek adok enni és utána másénak.A család a legfontosabb utána a saját környezeted és így tárulhat a kör...
1magyar
@Horizont: Az ott élő gyerekeket milyen felelősségű szülők szülik? Potyognak mint a nyulak és úgy is élnek mivel a területüket felélik,felrobbantják jönnek ide más emberekét is felélni,felrobbantani.
1magyar
@Horizont: Neked sincs több magadhoz való eszed mint a banyának.Az még nem jutott eszedbe, hogy azért nincs több unokád mert a te gyerekeid tapasztalván a szegénységet nem akarják a saját sorsukat az ő gyerekeiknek?
Warlord
@Horizont: Bazdmeg, és ez szaporodik. Szegény magyarország...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.