Még augusztusban tette közzé Facebook-oldalán a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, hogy 45 ezer forint bírságot szabott ki rá a VII. kerületi önkormányzat néhány matrica kihelyezése miatt. A döntés ellen fellebbeztek, mert a matricákat, amelyek mintája honlapjukról szabadon letölthető, bárki elhelyezhette. Közzétettek egy fotót is az egyik bírságoló határozatban szereplő kukáról, amelyen az MKKP-s mellett fideszes matrica is van. Az Átlátszó közérdekű adatigényléssel fordult a VII. kerületi önkormányzathoz, hogy megtudja, hasonló szigorral léptek-e fel a fideszes matricák ellen is, készült-e egyáltalán jelentés amiatt, hogy ilyeneket ragasztottak ki a kerületben, netán volt-e engedély rá. A kerületi önkormányzat válaszként elküldte a 2015. január 1. óta kiszabott bírságokról szóló határozatok másolatait, amelyek között nem szerepel a Fidesz, hiába vannak nekik is matricáik a kerületben.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Birkák, most is lehet bégetni a kettős mércéről!
anka
- a "fizessmaffia" Orbánisztanban külön elbírálás alá esik..., hogy miért nem lepődöm meg!
perfekt
Saját magukat megbüntetni? Viszont a kétfarkú kutya,már nevében is renoncos!-így puff a lőccsel.!
human
Gyulyás Márton leszerelte a Választási Iroda tábláját az épületről, mert az iroda nem a magyar választópolgárokat szolgálja. Ezért egy év felfüggesztettet kapott. Le a kalappal Gulyás előtt. Helyettem is meg tette azt amit kellett.
Gulyás Mártont garázdaságért 1 év felfüggesztettet kapott.
www.youtube.com/watch?v=H7mSoaYOuTU

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.