Az Európai Unió elemi érdekének nevezte Kovács Zoltán kormányszóvivő a közös haderő létrehozását az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

A kormányszóvivő felidézte: az Európai Unió az elmúlt években már többször megpróbálkozott az egységes haderő létrehozásával.

Ez az az ügy, amiben nem fogunk vitatkozni a bizottsággal és bármely európai testülettel

– mondta Kovács Zoltán, hozzátéve, hogy a közös hadsereg létrehozása elemi érdeke az uniónak és elengedhetetlen ahhoz, hogy a szervezet ellássa alapvető feladatait, védje határait és érdekeit.

A kormányszóvivő szerint ugyanakkor – ha el is indul a folyamat – még évekig tarthat, mire létrejöhet a közös haderő.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Ezt a közöshadsereg gondolatot sem a fidesz találta ki, de szeretnének minél több szállal az EU-hoz kapcsolódni, hogy véletlenül se lehessen orbán országát kitessékelni onnét. Pedig ez lehetne a legelső lépés, persze a 4-ekkel együt!!
silber13
@eugen4402: Annak a lőszernek egy jó részét már eldurrogtatták. De a Bandzsa -bankár majdcsináltat ezüst pisztoygolyókat, amit a vérfarkasok ellen használtak régen.
eugen4402
@silber13: Igazad lehet. Vagy eldurrogtatták, vagy jó pénzért továbbadták azoknak a kollégáiknak, akik valamilyen körözési listán szerepelnek, és ha belépnének egy fegyverboltba, rögtön felismernék őket. Az ezüstgolyót nem vámpírok ellen javasolja a szakirodalom?
Nem tudom ám, csak irtó kíváncsi lettem, azért kérdezem. :-)))
kakaósbögre
egyszerűen nem értem hogy egy ilyen gyökér-egyébként ennek is papírja van róla hogy hazudik- milyen alapon határozza meg nemhogy az únió,de akár a magyar emberek érdekeit.
eugen4402
@silber13: Hááát, köszönöm a tanulságos és bőséges anyagot. Meggyőző bizonyítékot találtál az ezüst pisztolygolyó, és a farkasember-kór közti összefüggésre. Mostantól én is rettegni fogok! Nem a migránsoktól, hanem a lycantrophiától... Isten ments, hogy valamelyikünk elkapja ezt a kórt, a TB biztos nem támogatja az ezüst-skúló beszerzését, a gatyánk is rámenne, ha saját zsebből kéne fedezni a terápiát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.