K. Lászlóné lakhatási lehetőséget biztosított két ismerősnek, akik cserébe leadták neki a prostitúcióval keresett pénz egy részét – írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat K. Lászlóné 61 éves salgótarjáni lakossal szemben prostitúció elősegítése bűntett miatt.

A rendőrök szeptember 16-án házkutatást tartottak a belvárosi lakásban, ahol tettén érték az egyik "bérlőt", az ingatlanban pedig készpénzt, füzeteket, naptárt, feljegyzéseket és gumióvszert találtak.

A nyomozók előállították a két nőt, illetve a tulajdonost, akik gyanúsítottként hallgattak ki. A 61 éves asszonnyal szemben prostitúció elősegítése bűntett miatt indult eljárás. A rendőrségét kezdeményezte, hogy K. Lászlóné gyorsított eljárásban álljon a bíróság elé.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Basszus én meg teljesen félreértettem a címet ... Már azt hittem a Nemzethy Kupit számolták fel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Szerintem meg nem fizetett ,,védelmi pénzt,, az illetékes elvtársnak, ezért bukott meg!!!
Equus
@papa.49: esetleg vmi kedvezmény... rendőröknek féláron és lányok nélkül egymással is csinálhatják
papa.49
@Equus: Ja, képzeld el tegnap jöttem haza Nyíregyről a 4 főúton Fegyvernek előtt a parkolóban áll a söndörök autója, tőle kb. 100 méterre meg a ,,szexipari munkás,, integet minden autónak!!!
Kérdezem a söndöröket már ,,lepippantotta,, hogy ,,dolgozhasson,, nyugodtan tovább???
eszegfu
Nagy "koppanás" lett volna a rendőröknek, ha rendelkeznek vállalkozói igazolványban, melyben a "fizikai közérzetet javitó szolgáltatást" szerepeltették!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.