Pozsonyban Orbán Viktor kudarcot vallott: nemhogy nem sikerült megváltoztatnia az unió bevándorláspolitikáját, de ő maga hajtott végre 180 fokos fordulatot.

A Jobbik úgy véli, a magyar kormányfőnek nem lett volna szabad áldását adnia a Visegrádi Négyeknek arra a Witold Waszczykowski lengyel külügyminiszter által ismertetett közös dokumentumára, mely szerint a Magyarországhoz hasonlóan munkaerőhiánnyal küzdő tagállamok „a menekülteket, sőt bevándorlókat akár jelentős számban” is befogadhatják.

Ez a rémisztő kitétel teljesen egybecseng Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter elképzeléseivel, aki nem a Nyugatra menekült magyarok hazacsábításával és uniós szinthez közelítő munkabérekkel, hanem harmadik országbeli munkavállalókkal kezelné a hazai munkaerőhiányt.

Orbán tehát lelepleződött, az október 2-i népszavazást ő maga is pusztán párt- és belpolitikai erőfelmérésnek tekinti. Ezzel azonban rendkívül veszélyes hazárdjátékba viszi az országot, hiszen egy érvénytelen népszavazással ütőkártyát adna Brüsszel kezébe.

A pénteki uniós csúcs után csak még bizonyosabb: ha a népszavazás eredménytelen, Orbán Viktornak személyesen kell vállalnia a felelősséget és távoznia kell a miniszterelnöki bársonyszékből!

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tavozniiiii??? Ot onnan csak kirobbantani lehet majd... Vagy ugy tunhet el onnan, hogy Grazbol mar nem engedik haza. Ez a masik forgatokonyv.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moareka
Ez a büdös életben nem vállal felelősséget semmiért, hazudozik össze-vissza, a bírkák meg akkor azt hisznek el, amit éppen mond a nagy nemzetvédő, miközben már mindenki látja, hogy kint mit mond meg itthon mit hazudozgat. Más országokban már ezt úgy hívják, hogy hazaárulás, aztán meg is van érte a büntetés, csak itt úsznak meg mindent...
Desischado
Lemondani?! Ez akkor mond le, amikor piros hó hullik nyáron! Nekünk kell onnan kiakolbólítani, de minél hamarabb!
kukac50
Már 300 embernek adtak letelepedési engedélyt!
Több mint 16 000 letelepedési kötvényt eladtak külföldinek,Pintér már 18 000 -ről adott tájékoztatást.
Miről is beszél Orbán? Kevés a dolgozó? Havi 60 ezer forintért 8 órásmunkaidőbe diplomás nem akar munkát vállalni,hát ez érthető.
Ennyi fizetésből nem lehet családot fenntartani.
Ha a megélhetéshez elég lesz a fizetés akkor lesz munkás is.
Ezen gondolkozzon el a Fideszes banda!
eugen4402
"Rémisztő kitétel"...? Bizony az! Csakhogy a világon mindenki mindenhol szeret olcsón jó árút vásárolni. Olcsón csak akkor adhatják, ha a munkabért leszorítják. Automatákkal is lehet pótolni az EMBERT, de a munkanélküliség nagyobb veszélyt jelent. Kevés pénzért csak kiszolgáltatott, végképpen rászorult emberekkel lehet "olcsón termeltetni" egy túlszaporodott Földgolyón...
tutajos
Orbán már 2001-ben azt mondta: "Magyarország 14 millió állampolgár eltartására is képes!
A gazdasági fejlődéshez hazánknak legalább félmillió bevándorlóra lenne szüksége!"
"Na, ugye!"
hemami
@tutajos: Lehetséges, hogy szükség lenne valamennyi dolgos kézre, de az biztos, hogy ez nem muszlimokkal valósítható meg. Ez maga lenne a tévút és az öngyilkosság. A miértjét már sokszor, sok helyütt leírtam, ( nemcsak én ) már nem akarok folyton ismétlésekbe bocsátkozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.