Hajdúböszörmény hetilapjában, a Szabadhajdúban jelent meg egy jegyzet az eheti számban Dr. Sári Mihály tollából. Az írás arról szól, hogy mindenkinek el kell mennie a Fidesz népszavazására, mert különben vége a világunknak – olvasható a 444.hu-n.

Aztán jön az igazi bumm:

Ezzel kell szembenézni október 2-án. A népszavazás nem pártpolitikai kérdés, nem a kormány melletti demonstráció, hanem felelős döntés a jövőről. Minden állampolgár józan döntése arról, hogy akarom-e szomszédomnak a tíztagú muszlim családot, akarom-e kísérni iskolába minden nap a kisfiamat és a serdülő leányomat, akarok-e Böszörmény főterén robbanómellényes merénylőtől rettegni a Hajdúhéten. 

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Istenem a baromagyú abnormális hülyék országa lettünk!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Igencsak vonzó lehet idegeneknek az a (látszólag) gazdag ország, ahol sok milliárdot költenek reklámra egy egyértelmű kérdés megválaszolására.
Rózsika Hatházi
Valaki nyugtasson meg, hogy az emberek zöme nem hülye! Azt, hogy magyar ember le sem merem írni, mert a hozzám hasonló gondolkodásúak, már rég páriának számítanak.
joopapa
Ja 94%, anno a pártállamban volt ilyen arányú győzelem a hazafias népfront nyert ilyen arányban! És ha a kurmány által lóvéért letelepedési engedélyt vett terrorista robbantana? Mert mi a garancia hogy köztük nincs terrorista? Ha hinni lehet a híreknek, van köztük egy körözött bűnöző!
amaramaistanna
Inkább ezt a darabot adnák elő : "Nekünk határok kellenek. Mindenhová kerítéseket húzunk, a kerítést is bekerítjük. Belül vagyunk mi, kívül… hát azok nem mi vagyunk. Talán most először nincsen mit mondanunk a jövőről.”
− írta Esterházy Péter a Halleluja című oratórium szövegkönyvében 2011-ben.
Hofipisti
@lampa laz: A baromságot írni tudás nem az értelmiségi létből, hanem a nyelv képességétől fakad. A diplomából még nem következik, hogy tulajdonosa gondolkodni is tud - seggelni biztosan.
Desischado
Nem állnak le a riogatással, mert orbánnak és a bandájának ez az érdeke. Addig sem figyel a nép arra, hogy milyen ordas lopások folynak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél