Elutasítják a segélyek esetleges csökkentéséről szóló kormányzati kampányt a roma polgármesterek – olvasható a hírTV-n.

Két község, Besence és Ács polgármestere a Roma Polgármesterek Szövetsége nevében adott ki közleményt. Azt írják:

jobban féltik a romákat a képzetlen, pártok által bérencként használt roma önjelölt vezetőktől és a kormányzati propagandától, mint a migránsok áradatától.

Szerintük a gyűlöletkeltéssel csak bukott romapolitikáját próbálja eltakarni a kormány.

Megint a legelesettebb roma rétegeket használják annak erősítésére, hogy itt a migránskérdésben a szavazáson minél jobb eredményeket érjen el a jelenlegi kormánypárt. Rengeteget dolgozom romaügyben, mindenkinek azt mondom, hogy ne vegyen részt ilyen szavazáson, ami az embereket egymás ellen uszítja. A magyar társadalom már teljesen egymás ellen lett uszítva, magyar magyarnak a farkasa. Megpróbálom összefogni az összes roma polgármestert, a budapesti roma értelmiséget, és mindenkit, aki ebben az ügyben a jövőben másképp szeretné, hogy menjenek a dolgok

– nyilatkozta Lakatos Béla, Ács polgármestere.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Végre a sarkukra álltak, talán látják már ők is, hogy nincs vesztenivalójuk, hisz a pénzüket a díszcigány orbán kegyenc úgy lenyúlta, hogy ők egy megveszekedett fillért sem láttak belőle.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Igaza van a polgármester úrnak! Végre talán oszladozni fog a köd, és a romák is belátják, hogy nem a migránsoktól kell félteni a segélyt, amit mellesleg orbán vitt le drasztikusan a közmunkabérrel együtt!
1magyar
Lakatos Béla először Farkas Flórit számoltassa el és a többi roma vezetőt akik eddig lenyúlták a pénzeket és ha azt megtette vigye a fizetésüket a bolgár határra a migráncsoknak!!!
A saját fajtáját sem tudja integrálni még majd eltartatná velünk Afrikát?
eugen4402
@Macskaszem: Írtad: "Végre a sarkukra álltak..."
Nagyon-nagyon szarul néz ki a helyzet: a cím hazudik, általánosít. Van kb 3200 polgármester, közülük 1 azaz egy, Lakatos Béla, ácsi polgármester nem fogta vissza magát, EMBER-ként nyilvánított véleményt... De a többi hallgat. Vagy ami még rosszabb, már nyalogatja a szája szélét, (v.ö. "vérszagra gyűl az éji vad..") Attól félek Orbánék túltolták azt a rohadt biciklit, amire felszerelték a gyűlölet-generátort...
Sziszifusz
@1magyar: 06:23
Farkas Flórit nem Lakatos Bélának, hanem a független magyar ügyészségnek kellene elszámoltatni. Mivel ilyen nincs, a felelősségre vonás is elmarad. Mint ahogy elmarad, sok fideszes potentát által elkövetett korrupciós ügyben is.
kiscsillag66
Miért hiszik azt, hogy a cigány társadalom nem látja, hogy átverik őket? Fogjanak össze és kérjék ki maguknak. Brüsszel ugyanis rengeteg pénzt ad mindenre, a felzárkózásra és a menekültekre is.
kiscsillag66
@Horizont: Ez sajnos így van. Békétlen nép vagyunk. Máshol bezzeg már...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.