Elszabadult szombaton egy magán vasúttársaság mozdonya Ferencvárosnál, a MÁV munkatársai Soroksárig kísérték, csonkavágányra terelték és kisiklatták – tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t.

Peiper Károly tájékoztatása szerint a mozdonyban nem tartózkodott senki, balesetveszély nem volt, személyi sérülés sem történt. Az irányító forgalmisták amint észlelték az elszabadult mozdonyt, 2-3 kilométeren keresztül kísérték azt, közben átállították a váltókat és végül kisiklatták Soroksárnál – mondta.

A Mávinform közleménye szerint szombaton 11 óra 15 perctől, Soroksártól a BKK 66-os buszain, valamint az M3-as metró Határ út és Kőbánya-Kispest közötti vonalszakaszán a vasúti bérleteket elfogadják a Köki és Soroksár közötti vonatközlekedés újraindulásáig.

A Budapest-Kunszentmiklós-Tass -Kelebia vasútvonal Kőbánya-Kispest-Soroksár közötti szakaszán – várhatóan vasárnap délelőttig – pótlóbuszok szállítják az utasokat. A kelebiai vonal nemzetközi járatait kerülő útra, Cegléd-Kecskemét-Kiskunhalas felé irányítják.

A vizsgálat és a műszaki mentés idejére átmenetileg, előreláthatóan vasárnap délelőttig szünetel a vonatforgalom Soroksár és Soroksári út állomások között.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
csak úgy nem szabadul el egy dögnehéz vas...gondolta -én most Tomast jáccom, és elindult a gurítóról...

na jó, ez csak hülye vicc vót..
cs.n.
@wagabund: Nem húzták be a kéziféket, aztán legurult a ferencvárosi hegyoldalon.
justhpeter
Világcsoda. Az illiberális rendszer első vezető nélküli mozdonya.
Lepényleső
Modern megoldás a vezető nélküli mozdony,ennyire jók vagyunk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.