A police.hu információi szerint szeptember 15-én 22 óra körül a Garay téren három férfi meglátott egy járókerettel közlekedő idős férfit. Egyikük, a 42 éves F. Zsolt odament hozzá és megfogta a karját, mintha segíteni szeretne neki, valójában csak megpróbálta elvenni a táskáját.

Az idős férfi észrevette, dulakodni kezdtek, F. Zsolt fellökte a sértettet. A támadó elszaladt, de két társa ekkor lépett akcióba:

felsegítették a bácsit földről, felvették a táskáját, és elmenekültek a helyszínről.

A police.hu szerint a táskában a sértett készpénze és személyes iratai voltak. Az idős férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a három támadó közül kettőt elfogtak, B. Attila 18 éves és F. Zsolt 42 éves budapesti lakosok ellen rablás bűntett miatt nyomozás folyik, harmadik társukat még keresik.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ártunk és qurmányunk is pont ezt csinálja; nap mint nap
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@Tekla: Lófaszt! Kőbányában, akkor a vezír is jóé jár!
Tekla
@Kanaka: Én nem törnék az életükre . De a felakasztás nem rossz ötlet ,
fel kéne őket talpuknál fogva akasztani egy zászló rúdra, valami VIII. kerületi köztérre, vagy Pesti híd mellé pár napra ,elég kettő is ! Hátha jelentősen csökkenne a számuk.
vonotok
Az ilyen állatokra az Iszlám törvénnyel kell le sújtani.
Aki Én
@Bringás: 12:06 Teljesen igazad van. Láthatjuk a legfelső vezetésben is, hogy az ,,ómigránsok" milyen gyáva, gátlástalan bűnökre képesek. És tudod mi a legnagyobb baj? Hogy sok követőjük, támogatójuk van, akik puszta ostobaságból megadják nekik a lehetőséget erre.
Megértem, hogy feldúlt vagy.
evacica
Jé és nem migráns volt? Jó lenne ha ez a dicső kormány a hazai közbiztonságra költene többet és nem a hülye hazug plakátjaikra. Igaz akkor nem lehetne tömni Antilop szomszédjának zsebét!
kukac50
Magyarok voltak és nem migránsok. Közbiztonság?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.