A 168óra, mintegy két nappal ezelőtt, kitett egy írást, ami egyfajta leltárnak szánt összegzésnek is tekinthető. Pedig a pedagógusok nagy része, de a társadalom, a szülők nagy része is ennél, a valós problémájukat kihasználó álmozgalmi széltolóknál többet érdemelne.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
A társadalom, a szülők, a pedagógusok a POLITIKUSOKBAN CSALÓDTAK.
Annyira, hogy már minden egyes közösségből kitűnő emberről azt képzelik, hogy ő majd egyedül mindent megold, de ez lehetetlen.

Így csak elpazaroljuk a "Sándor Máriákat, a Horváth Andrásokat, a Pilz Olivéreket" - és még sorolni tudnék legalább 10-20 nevet,- ha nem áll mögéjük az egész társadalom. Az újságírókat is beleértve.
(Őket azon a szinten kezelem, ahol a politikusokat. Sajnos sokan kiszolgálói a hatalomnak. )
GeoCravker
@JAJMÁR: 10:30
Látom a szövegértési küszöböd és az ingerküszöböd közt megint kinyilt a föld :-)
Nem, nem láttam, hogy Pukli vagy akár a Tanítanék nem a Fideszt akarta volna kiszolgálni. Sehol nem nyilatkozták az ellenkezőjét. Vagy Te láttad? Link?
Te tettél nekem szemrehányást. Ergo: Neked válaszoltam. De megértem, hogy nem akarod megérteni.
Pukli nyilatkozatai között van, ami kifejezetten a Jobbikot idézi. Elhiszem, hoy neki egyik jelenlegi oldal sem szimpatikus. Nem elég rendpártiak.

"egy szűkebb közösség az ŐT érintő kérdésekben"
Mármint Puklit? Miért nem PUKLIT, ha már. Különben elég szűk közösség. A tanárok kb tizede a tüntetések alapján.
"A Tanítanék mozgalom szakmai szervezet."
Mely szakmailag nem csinált semmit. Ebből a szempontból valóban komoylat alkottak. Ezek szerint ők a pozitív nulla az ellenzék negatív nullájához képest.
Komoly siker.
"Tiéd a pálya, meg kell mutatni, hogyan kell jobban csinálni. "
S még Te mondod rám, hogy gyerekes vagyok? Te? Ezzel az ovi nagycsoportos szöveggel?
Bakker! Ha én állok ki egy színpadra, akkor számon lehet kérni. S nyugodj bele: lesz aki meg is teszi. Aki viszont kiáll a szinpadra, azt ne azzal menjen oda, hogy a Kör közepén állok, és oldjátok meg a problémákat, mert én ugyan nem, meg a felelőség is legyen a tietekt. Ha meg kritizáltok, akkor az egész legyen a tietek.
De elhiszem, hogy a felelősség kérdése Néked magas mint bolhának a Himalája. A nagycsoport "ki játszik ilyet, majd megmondom milyet" szintjéről.
JAJMÁR
@GeoCravker: ??? Ez a 21:26 hsz. tényleg nem éri el a "szövegértési küszöbömet", pedig eléggé "kifinomult", mindenféle stílust képes befogadni.
Persze, megértelek. Vegyél azért levegőt...
Tudod, hogy születik a "pletyka"? Sugdosnak egymás fülébe, aztán a félreértett szöveget adják tovább... Ilyesmi a fenti cikk.
Pedig olvastam a szerzőjétől ennél sokkal-sokkal jobbat, mert képes rá. Ez meg xar!

Pl. Azért, mert nem világos, hogy miről szól? A 168 óra által közreadott cikk továbbgondolása,- na de az is a Magyar Időknek adott nyilatkozatból szemezget saját véleménnyel megtámasztva - vagy az összes -fenti cikk írója által - olvasott és hallott nyilatkozatok egybevetése, és az azokból levont és elfogult saját következtetése, - ami lehet helyes és helytelen, és erre illene felhívni a figyelmet, - vagy csak egy sértődött "panasz", de mindegy is. Alázó! és pletykaszagú! Mire jó ez, kinek jó?

Sokkal de sokkal jobban tetszett volna, ha a megjelent írások nyomán a cikk írója megkeresi a Tanítanék mozgalom képviselőit, meg a Puklit és felteszi a kérdéseit nekik. Első kézből, mert... itt kezdődik a "hitelesség" és az újságírás. Nálam!

Ha nem sejteném, hogy egyébként képes a cikk írója erre is, hozzá se szóltam volna a témához!
GeoCravker
@JAJMÁR: Egy blog eleve szubjektív műfaj.
Puklit nem kell megkeresni különben, mert beszél össze-vissza bárkinek. Miközben egy átlag pedagógus, utcai gyalogos pontosan ugyanazt látja, olvassa. Legfeljebb a vélemények eltérők.
Ja, és a blogon ne kérd számon azt, amit alkalmasint a 168óra ebből élő, főállású újságírója nem tett meg.
Egyébként a tanítanék tudod mit szokott válaszolni, ha a Fb-on nekeik szegez valaki egy kérdést? Ezt.

Pontosan ezt. Semmit. Abban a pillanatban, amint a kérdés nem arról szól, hogy Törley et.nő jól aludt-e, és nem nyomja-e kicsit a pukli a lepedőn. Mert pl. a Pukli-interjúra pont azt reagálták, amit fent idéztem.
Semmit.
JAJMÁR
Fb .-ról:
"István Pukli
szeptember 17., 20:04 ·
·
Az egy dolog, hogy egy újságíró következtetéseket von le. Az egy másik, hogy hibásakat. Az meg egy harmadik, hogy meg sem kérdezett. Senki nem akar közülünk 2010 elé visszamenni, ahogy senki nem akarja ezt az oktatási rendszert sem. Ki is sumákol?

'Magyar idők - 168 óra
Pukli István, a Tanítanék Mozgalom egyik vezetője terjedelmes interjút adott a Magyar Idők című kormánylapnak. A beszélgetés feltehetően előrevetíti a mozgalom következő időszakának stratégiáját. Mi pedig feltehetjük a kérdést: akkor ennyi volt…
168ORA.HU
Megosztom
78 78
15 megosztás
Hozzászólások
További 28 hozzászólás
...
Zoltán Lukács
Zoltán Lukács Tanulság az, hogy rendes ember nem nyalatkozik a magyar időknek. DE ha mégis, akkor nagyon egyértelműen fogalmaz, hogy véletlenül se lehessen félreérteni. Pilz Olivérnek is, sok szeretettel.
2 · szeptember 18., 18:00
"
GeoCravker
@JAJMÁR: linkelt szöveg: " Ahogy az is, hogy alapvetően egyfajta visszatérést szorgalmaztak a 2010-es bázisszintre."

Tanítanék: "a tanárok azt szeretnék, hogy akik szerint gyermekeink jövője nem tréfa, menjen ki az iskolák elé, hogy közösen hívják fel ismét a kormány figyelmét arra: a 2010-ben megkezdett irány rossz."
nepszava.hu/cikk/1089312-a-tanarok-nem-trefalnak?

CKP és tanítanék alternatív oktatáspolitikája a köz felé kommunikálva???

Ergo, mégis csak a bázissintre lépénének vissza?

Pukli több interjút adott február óta. Ergo többször is megkérdezték.
"Ki is sumákol?"
Na ki is???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.