Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője az Origonak adott interjút. A beszélgetés fő témája természetesen a kvótanépszavazás volt, mellyel kapcsolatban a kormánypárti politikus kijelentette, védeni kell a kultúránkat, a biztonságunkat az "integrálódni képtelen tömegtől".

Harrach az üldözött keresztények tömeges befogadását sem tartja jó ötletnek, úgy fogalmaz, a tömeges migráció az országot és a földrészt is veszélyezteti.

A KDNP-frakcióvezető úgy érzi, pártja önállóan, a Fidesz nélkül is megugraná a parlamenti küszöböt:

Ha olyan helyzet lenne, hogy önállóan kellene indulni, akkor meglenne a bejutáshoz szükséges szavazatszámunk. Jelenleg semmilyen ok és szándék nincs arra, hogy ezt a szövetséget felrúgjuk

- szögezte le Harrach Péter.

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Lenne erre egy komoly összegű fogadásom Harrach mesterrel! Mármint hogy nem jutnának be, de próbálják ki!
Hellcat
Hát hoooogyne!!! :D A hét vicce megvan..Próbáljátok meg! Induljatok külön! Sírnék a röhögéstől mikor a DK szintjét sem ütnétek meg...sőt...
karma1
Asszem, rossz gyogyszerre allitottak be a fejit, azer dumal ennyi okorseget ossze-vissza... Meg szerencse, hogy annyira keresztenyi a pali, hogy uldozott keresztenyeket se fogadnanak be...
Ha' telleg, hogy is nezne ma'n ki,?

harrach, te nagyon bulldogfeju! Megtalaltad azt az ezer kopt (kereszteny) csaladot, akiket allitolag befogadtatok, vagy az Istennek se talalod oket?
Nana, mar reg elhuztak valami nyugati orszagba...
Csodálkozó
Idióta vén trotty megélhetési műájtatos!
Csodálkozó
Majd ha az Ismeretlen Katona szobra kapcát vált!
Aki Én
Nem tartom egy okos, korrekt palinak, de ezt még ő sem gondolhatja komolyan.
Találkozott már valaki élő KDNP-sel? Esetleg tud valaki akár áttételesen ilyenről?

Egész fura lelkület kellene ahhoz, hogy valaki ezekkel szimpatizáljon, hiszen se nem igaz keresztények, se nem demokraták. Ugyanis azok nem hazudnak, nem harácsolnak, nem tévesztenek meg tömegeket tudatosan, nyereségvágyból.
Igazi Trebics
Biztos, hogy a Fidesz nélkül is bejutnának a parlamentbe akárcsak a kisgizdák. Az a lényeg, hogy olyankor menjenek, amikor látogatási idő van!
RonaGyuri
Jaj ne feledjétek, hogy még tárlatvezetés is van a parlamentben! =))
kisrigó
Ja, bejutna! Azért nem mernek önállóan indulni sose. Egyáltalán emlékszik még valaki, hogy az isten csodájába csatlakoztak a csordához? A látható képviselőiket ki választotta meg, kik közül kerültek ki? Még nagyon régen ismertem egyet, de az is "elkötelezett" fideszes lett.
Macskaszem
Úgy értette, hogy kirándulócsoporttal bejutna. Ahogy bárki más is.
Hellcat
@krumpli: Mi a másik? Ez azért elég erős a hét vicce díjra már így hétfő délelőtt :)
karma1
Azert kivancsi lennek, hogy mitol lesz az ilyen seholsem jegyzett megelhetesi "politikusnak" hirtelen beszelhetnekje, vajon ki kerdezte, es milyen celbol???
Mit kell neki bizonyitania? Azt, hogy szakad a kotelbaratsag a fidesszel? Mert a vitya mar a jobbik fele kacsingat?
Akarmennyire nem csipem a jobbikot - mondjuk nincs is miert - , azert meg a jobbikot is tobben tamogatjak, mint a kdnp-t... Vagy tevednek? Nemsokara ugyis maguktol kihalnak, rubovszky, harrach mar nem egy fiatal valakik, ha ok elmennek a vegso lecsoba, akkor nincs, aki a helyukbe alljon. retvari harmatgyenge, na, es ki van meg???
JAJMÁR
Hol van a nyanya001? Hiányoznak a frappáns képi válaszai, pl. itt, ennél a cikknél is!
Pálinkafőző Rézüst
@JAJMÁR: ott(itt) van minden kilométerkőnél :))
A cikken meg szétröhögtem magam... :)))))))))))
JAJMÁR
@Pálinkafőző Rézüst: Az a lényeg :)))
Csodálkozó
Harrach Pö(cs) repülő vagy bármilyen eszköz nélkül tud repülni.
dr. prédikátor
Te vén hülye geci!!!A fütyész nélkül még a Kossuth térre se jutnátok be ,nem hogy a parlamentbe!!! Agyament vén szenilis barom!!!
lampa laz
És ezt miből szürted le te keresztényvezér, a vizeletedből? Inkább menj urológushoz.
Equus
@Warlord: egy nagy gumiba kéne zárni, azt meg ráhúzni egy lónak a faszára
Equus
@silber13: mert boldogok a lelki szegények - övék a mennyek országa
Equus
@karma1: a pannonhalmi kollégium meleg, párás levegőjében születik az utódjuk
Equus
@lampa laz: onnan jött és jó hírrel: minden lelet pozitív csak az IQ lett negatív***
jankó321
Álmodtam egy világot magamnak ...!

Ez a bizonyíték arra, hogy az agyhalál után is van élet!
Béla333
Könyörgöm! Adjuk meg nekik a lehetőséget hogy bizonyítsanak!!!
moareka
Ezt melyik éjszaka tetszett álmodni Péter bá'?
Nessy
Tévedni emberi és "keresztényi" dolog, mondta a sünmalac!
Clavigo
Vén hülye...Ja vazzze,,bejutnátok...takarítani,talán...Bár ekkora ökröket,,Orbánon kívűl senki nem alkalmaz..úgyhogy az esély a takarításra-moslékhordásra i50-50 % lenne.Nem tudtam a cikket elolvasni,,,,a cím elég zúzós volt.
anka
@Nessy: és leszállt a tűpárnáról...:D
Clavigo
Ez a görény az egyik képviselő-senki,,,,,aki felnyalja a nyugdíját és a képviselői juttatást,,költségtérítést,,stb,stb??Mert megérdemli,,ezért az iszonyatos,,megfeszített agymunkáért...
desiro
Clavigo.
Ne sértegesd, az agy evő féreg már régen éhen halt a fejében..
jankó321
Annakidején úgy fogant ez a „hobbikeresztény”, hogy ostorosfarkú egsejtű korában azt hazudta a petesejtnek, hogy Ö a leggyorsabb és legrátermettebb! Amaz meg elhitte!
:-)))
papa.49
@Béla333: Én is javasolom próbáljátok ki műkeresztények!!!
volvós
Vén cssuhás !!! Talán takaritani a WC-ket jutnátok beeeeeeeee !!
anka
@Clavigo: ..., és kihangsúlyozta, hogy rájuk nem vonatkozik a törvény!
Nessy
takarítani nem igazán jutnának be, mert garantáltan lentről fölfelé kezdenék mosni a lépcsőt!
Egyébként úgy jutottak be eddig is, mint bolha a szobába! A kutya bundájába!
szaboria1
Szedjen már ez is bilogilt, hogy az emlékezete vissza térjen. AZ A 9 KÉPVISELŐ IS CSAK AZÉRT JUTOTT BE AZ ORSZÁGOS LISTÁN MERT A FIDESZ ŐKET TÁMOGATTA.
lópicigáspár
Nagyot tisztulna a társadalom, ha véletlen belecsapna a ménykű!
sentinel216
"Harrach Péter: A KDNP a Fidesz nélkül is bejutna a Parlamentbe"

Bejuthatnának, hétvégén takarítani.
soljanka
Ebből látszik, hogy ezek mennyire elrugaszkodtak már a valóságtól.
justhpeter
Emberek ! Akkor most ami a Harrachból kijön az demencia vagy provokáció ?
namihami
Bejutnának-takarítani.
De csak a férfi wc lenne az övék, mert a női az ő korukban úgyis felesleges lenne. Ott már csak kukkolnának.
DR Eric CARTMEN
Ezt a szerencsétlent kint felejtették az ápolók a napon ???
szaboria1
@lópicigáspár: Pedig neki kéne tudni a tízparancsolatot.
Cicamama55
Nosza, akkor ki az árnyékból! Könnyű a nagy tesó mögül osztogatni az észt! A vasárnapi boltbezáráson kívül, ugyan mi szerepelne az önálló programjukban?! Ez a párt okozta számomra, s az egész családom számára a legnagyobb csalódást! "A gonosz emberek "tökéletes" énképük fenntartásának szentelték magukat, állandóan azzal vannak elfoglalva, hogy a morális tisztaság látszatát keltsék. Nincs motivációjuk, hogy valóban jók legyenek, ugyanakkor nagyon szeretnének jónak látszani. Jóságuk a színlelés szintjén marad. Hazug a lényük"
lópicigáspár
@szaboria1: Zömében lehet tudják! Pl, azt biztos nem tudják, hogy "Ne lopj!" A paráználkodással kapcsolatos passzust már nem biztos, hisz, ha a népakarat bejön, az anyjukkal jól ellesznek!
papa.49
@Cicamama55: Nem tudják megtagadni saját magukat, meg a jól begyakorolt elveket!!!
Cicamama55
@papa.49: Ha ők a hatalomra kerülés előtt valóban keresztények voltak, akkor nagyon is megtagadták magukat és az elveiket. A Fidesz arculatát felvették...Balog úr pedig egy "két lábon mozgó szmájli" . Minden területen káosz uralkodik, ahol ő lett kinevezve a felelős miniszternek, egyedül Erdély felvirágoztatásában sikeres szerintem.
papa.49
@Cicamama55: A pléh bánosban nem vagyok biztos de pl. a harragos petya az mszmp. tag volt, gondolom a többi is, azért mert '90 előtt az mszmp. szárnyai alatt lehetett előre jutni!!!Ahogy a ,,nagy magyar tökös laca is szekus volt!!!
Cicamama55
@papa.49: Én sok MSZMP tagot ismerek, akik már régen is jártak templomba. Kövér Lászlót ezekkel a KDNP-sekkel én véletlenül sem említem egy lapon! Én őt "csípem".
gazdag dezső
NEM HOGY BEJUTNÁNAK ÚJRA,HANEM ÖRÖKRE ELTŰNNÉNEK A POLITIKÁBOL!! SEMMI HELYÜK A KORMÁNYBAN NEKIK SEM,MERT ŐK SEM VALÓK ODA! SAJNOS HOGY ILYEN EMBEREK MONDJÁK MAGUKAT KERESZTÉNYEKNEK AKIK A KÖZNÉP ELLEN DOLGOZNAK !!
papa.49
@Cicamama55: Erre csak tudom válaszolni ,,senki sem tökéletes,, viszont pont az általad nagyra becsült köteles kövér lászló (nem véletlen a kis betű) az egyik főideológusa a fütyisznek, meg a körösztényeknek, nem mellesleg éppen ő volt a fiúk közül a legmagasabb pozícióban ' 90 előtt, közvetlen munkatársa volt a pártközpontban a Lendvai Ildikónak!!!
A volt mszmp. közül sokkal inkább becsülöm azokat akik ,,nem álltak át,, a másik zászló alá, miután diszponálták magukat az mszmp. vezetőségében!!!De ez nem is érdekes igazán mindenki abban hisz amiben akar, csak senki ne akarja kényszeríteni a másikat az elveivel ellenkező hitvallásra!!!
Apatszerek
Vasárnapi boltbezárásokkal teljes utálatban részesültek, azóta még a templomot is messze kerülöm, imádkozni is Kálmán Olgával + drága bolgár úrral szoktam az RTL- nél.
sentinel216
Megnyugodhatnak a KDNP - sek, a csűngőhasú szotyiköpködőnek pont annyira volt szüksége rátok, mint manapság a kék plakátjaira. Veletek festette keresztény színűre a fideSS rablóbandáját. Sok egyszerű hívő ember pedig beszopta a cselt. Péter bácsi te csak bizakodjál, építsél gyorsan villát, szerezzél vagyont, mint szép emlékű torgyánjózsi, mert nem sokáig lesz rátok szükség. A radikális jobboldal - bármennyire is prüszköl vona -, kész a helyetekre állni.
sziha
A cikk vegerol kimaradt, hogy Peter bacsinak az interju vegere mar teljesen kiurult a morfin tapasz, es a Szentharomsagra tamaszkodva rongyolt ki az epuletbol a papamobilba, ahol is I. Franciscus, mint szemelyi sofor varta.
Majd az osztalyos noverke semmilyen gyengedseget nem mutatva rektalisan merte meg a paciens testhomersekletet, mire az kijozanodott.
solidedge
Minden évben van látogatási nap a parlamentben amikor bárki bemehet. Harrach erre gondolt.
Borsodi
Még szétnézni se lenne szabad be engedni őket.
Csodálkozó
1.) A Harrach rossz tanácsadó.
2.) Hogy ők a Fityisz nélkül hova? A szarcsimbókos kutya valagában se!
Petya, vén ostoba trotty! Kettőt lapoztál a meséskönyvben!
Csodálkozó
@Mirabilis: A pudingevés próbája pedig a puding kiszarása.
Csodálkozó
Hehe!
Hogy hova jutna a kádéenpé a fityisz nélkül? Hát a ganédomb tetejére, ahová a gravitáció teszi. Mert? Na azér', suttyó!
kiscsillag66
Nagyon jó kedvem lett ettől a cikktől. Ilyen jót már régen nevettem. Kösz!
Főlökött
Tényleg a fidesz nélkül is bejutna a parlamentbe, mint :
- portás,
- látogató,
- takarító,
- léhűtő,
- stb. stb. stb...
simmering73
Jé! Kiugatott a (ánusz)lukból a pincser.
Desischado
"Harrach Péter: A KDNP a Fidesz nélkül is bejutna a Parlamentbe"
Na, ez volt a hét vicce! Röhög a májam, vigyorog a vesém, kuncog a vakbelem! Hajrá vén here, próbáljátok meg!
Maxipocak
Egyedül még az utcából sem jutnátok ki B+!
Törölt felhasználó
Senkiházi isten nevében félti a szaros kis életét. Szerintem a bibliában még csak félreértelmezhető utalások sincsennek erre a szarházi viselkedésre, amit a kdnp művel.
Perwool
@ziziplanet: Átírták a Bibliát, még mikor 2/3 volt!
(apró betűs megjegyzések is vannak most már benne)
Béla333
@Perwool: szept20 18.19
A saláta részben 2 sor között benne van, hogy ők pedig bejutnak a Fidesz nélkül is!
Ilyen egyszerű!
Perwool
@Béla333: Be, ha kapnak Habony féle belépőt! Vagy, turistacsoportként nézelődni.
Ezek, ha egyszer önállóan indulnának, a kocsmai küszöböt sem érnék el, nemhogy a parlamentét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.