Mindenképpen távozik a novemberi amerikai elnökválasztás után Budapestről Colleen Bell amerikai nagykövet – értesült a Magyar Nemzet.

A lap úgy tudja, hogy Bell belefáradt a magyar-amerikai kapcsolatok "reménytelennek tűnő" egyengetésébe. 

Távozik Magyarországról Colleen Bell amerikai nagykövet

Colleen Bell várhatóan a jövő év elején, legkésőbb kora tavasszal végez Magyarországgal, feladatait átmeneti jelleggel, az új nagykövet kinevezéséig David Kostelancik helyettes misszióvezető veszi át.

"Nem megyek sehova" – itt a nagykövet asszony válasza >>

Bell hivatalosan 2015. január 21. óta nagykövet. Kinevezése javított az André Goodfriend nevével fémjelzett 2013–2014-es időszak hangulatán, amikor súlyos diplomáciai konfliktussá fajult hat meg nem nevezett magyar köztisztviselő kitiltása az Egyesült Államokból. Colleen Bell távozása idő előtti lesz.

Sport - 2019. February 4., 06:13
NFL: bajnok a New England

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@RonaGyuri: Ettől függetlenül nem csodálnám ha belefáradt volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
@Equus: A magyar kormánnyal és orbánnal nem lehetséges bármilyen diplomácia kapcsolatott teremteni. orbán és kormánya olyan mint a balta az erdöben .
Equus
@libellle: :) kicsi balta, nagy fák... már csak az a kérdés, ki játszik, kivel
Papuska1
Dehogy távozik! Ilyen biztonságos országot úgy sem talál magának, ráadásul az USA-ban nagyon komoly esélye van egy polgárháborúnak, akár melyik jelölt nyer. Délen ki akarnak szakadni az Unióból a négerek. Négy középnyugati állam jelezte, hogy ha Clintonné nyer ők távoznak az USA-ból. Lesz ott hirig, inkább itt várja meg a végét, mert itt hála Orbánnak béke van! Reméljük az USA nem tudja rávenni a németeket, hogy menjenek neki az oroszoknak! Akkor itt is elszabadulna a pokol és nem volna sem győztes, sem vesztes! Békében kell próbálni maradni Putyinnal is, meg lehetőleg a nyugattal is, és az új erőt jelentő Brittekkel és azokkal, akik hozzájuk csapódnak, mert ilyen is lesz. Szerintem logikus. Az Uniónak nagyobb probléma lesz a hónapok óta nem kormányzott tartományaira hulló Spanyolország, nem velünk fog foglalkozni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. February 17., 21:01
Kasza Tibi és Csuti videóra vette, ahogy anyatejet kóstolnak
Itthon - 2019. February 17., 21:40
Kerékpárost gázolt halálra egy autó Nyírmadánál
Sport - 2019. February 17., 20:47
Megvédte címét a Nyíregyháza